Президентът представя състава и приоритетите на служебния кабинет

  • 27 януари 2017 06:33

  • 6714
  • 2
Президентът представя състава и приоритетите на служебния кабинет
© Novini.bg

На официална церемония в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на днес ще представи структурата, състава и приоритетите на бъдещото служебно правителство.

На премиерския стол в следващите два месеца сяда юристът и бивш председател на Народното събрание проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то.

Четирима са служебните вицепремиери в правителството.

Официалната церемония по встъпване в длъжност на служебното правителство ще се състои на 27 януари, от 12 часа в Гранитната зала на Министерския съвет.

Последвайте канала на

Нора Виткова
6714 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ

2017.01.27 | 09:46

1
КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СА ВСИЧКИ ДРУГАРИ ОТ ИБ НА БСП- ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ .... НАЧЕЛО С НИНОВА ? ТЕ ВСИЧКИ СА МИЛИОНЕРИ ,КАПИТАЛИСТИ ,ОЛИГАРСИ КАК СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ПАНАИРИ, ЛУКСОЗНИ СПА КОМПЛЕКСИ, ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ ? ТЕ ОГРАБИХА НАЙ-ЦЕННИТЕ И СКЪПИ ОБЕКТИ НА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР ДРУГАРКО НИНОВА ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? КАК НАТРУПАХА БОГАТСТВОТО СИ ТЕЗИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ!
ВАЖНО

2017.01.27 | 16:29

2
МРЕТЕ ОТ ЗЛОБА ГАДНИ ГЕРБЕРИ.....ВСИЧКИ СТЕ ОТ ЕДНО ТЕСТО МЕСЕНИ .........КОМУНИСТИЧЕСКОТО....САМО ЧЕ ВЗЕХТЕ ОТ СИНЯТА БОИЧКА ДА СЕ МАСКИРАТЕ ......АМА НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ ГЛАВАТАРЯ ВИ БОКО Е БАШ КОМУНЯГА НА БАЙ ТОШО ЛЯВОТО МЪДО.

Добави коментар

Водещи новини