Волен договорил с ДПС разпъване на чадър над Доган за Цанков камък

  • 22 декември 2011 08:52

  • 5489
  • 10
Волен договорил с ДПС разпъване на чадър над Доган за Цанков камък
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е изключително близък със заместник – председател на ДПС с българско име. Той е провеждал няколко срещи с него в стаята на Атака по времето, когато парламентарната комисия за корупцията, оглавявана от Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, тогавашен депутат от Атака, се занимаваше със скандалния хонорар на лидера на ДПС.

Това заяви в студиото на Тази сутрин бившият депутат от Атака Кирил Гумнеров. Не е ясно обаче точно за кой от тримата българи в ДПС на високи постове става въпрос. Единственият зам.-председател на ДПС с българско име е Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Камен Костадинов обаче са зам.-председатели на парламентарната група. Мога да кажа, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е купен от ДПС, защото след това поиска от Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, да провали заседанието на комисията, която трябваше да прати в съда скандала Цанков камък, обяви Гумнеров. Имаше изключително остър конфликт между двамата, който се разигра в стаята на Атака, потвърди и Камен Петков.

В студиото отцепниците обявиха че е в ход създаването на нова парламентарна група от бивши членове на Атака. За председател ще бъде издигнат Камен Петков, който беше един от първите напуснали групата на националистите. Ще поканя и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да се присъедини, но ще трябва да се разкае, уточни Петков. Той се оплака, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не му е говорил в продължение на месец и половина, след като единствен от Атака се въздържа по време на вота на недоверие срещу правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Един от новите зам-председатели на групата ще бъде Кирил Гумнеров, а другия ще бъде Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, уточни Камен Петков.

Последвайте канала на

Novini.bg
5489 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
маймун

2012.01.21 | 00:08

10
Костов е виновен!
anonimen

2011.12.24 | 16:49

9
Vinovni sme nie, 4etarpim ve4e tolkos godini i jivota ni otmina nanas qvno i nadecatani 6teotmine.Ateq 6teprodaljavat dasi razigravat dalaverite,jalko za tryde6titese i 4esni xorica.Dano nqkoga se sabydim i razdadem narodno pravosdie....Bok dane pazi 4esnite i trydolbivi xorica.
Кирил

2011.12.24 | 16:48

8
Не ви ли писна да повтаряте едно и също? Разбрахме, че загубихме. Не се успокоявайте, защото след Атака всеки, надигнал глас, ще бъде смазан. Това ви uбягва на малките ви главички. да кажем, че Атака е минало. Сега се захванаха с БПЦ, минахме през доктори, железничари, студенти, пенсионери...Виждате ли общото? Когато откриете разликите, тогава пишете и изказвайте глупави мнения.
Viden

2011.12.24 | 16:48

7
предполагам , че топлата връзка на Сидеров с ДПС се казва Христо Бисеров. ПП"Атака"във Видин се оглавява от ной-добрия приятел на Бисеров - д-р Емил Лилов и доста дълго време будеше недоумение като как верните приятели са се разделили и как така от нищото изплува Емил лилов от забравата. Няма нищо случайно. Пълна порнография е тази политика.
emigrant

2011.12.23 | 07:25

6
bravo siderov,ne se zanimavai s bg,napuskai kak to az,tazi darjava nema opravene,vij vsi4ki klasacii,a sega s Borisov agoniata o6te mnogo godini,kadeto e dobre tam e rodinata,pozdrav ot istinska europa/bg van ot europa vednaga/
do 1

2011.12.23 | 07:24

5
dolen psevdopatriot,golqm evropeec si 6tom plyue6 rodinata si , van takiva kato tebe.POZDRAVI MAIKA SI OT ISTINSKITE BALGARI.
ДОБЪР ДЕН

2011.12.23 | 07:23

4
ЕЕЕЙ,ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА..ХА ХАААА,АБЕ ТИКВИ,ВИЕ СЕГА ЛИ СХВАЩАТЕ,ЧЕ ДОГАН И СИДЕРОВ ДЕЛЯТ БАНИЦАТА,КОЯТО СЕ ХРАНИ ОТ ОМРАЗА И ИМАТ ИНТЕРЕС ХОРАТА ДА СЕ ДЕЛЯТ И МРАЗЯТ ЗА ДА Е ПО-ГОЛЯМА И МАЗНА!!!!!АЗ ОТ КОГА ПОВТАРЯМ,ЧЕ СИДЕРОВ ИГРАЕ СПОРЕД НАКЛОНА,КАТО БИВШ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК ДЕМОКРАЦИЯ,ТОЙ ЛИЧНО ПЛЕДИРАШЕ ЗА НАТО,ЕС И ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВРЪЗКИ С ТУРЦИЯ,А СЕГА ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН!ВСИЧКО Е ТЕАТАР,НО ЖАЛКОТО Е,ЧЕ ПРАЗНОГЛАВИТЕ ТЪПИ "НАЦИОНАЛИСТИ" СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА ХВАНАЛО БОГА ЗА РОГА,А ВСЪШНОСТ БЯХА ЖАЛКИ ПИОНКИ,ОТ КОИТО СИДЕРОВ НАТРУПА СЪСТОЯНИЕ И ГО БОЛИ К..А ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
Koya e Vtora Zapoved na Gospoda ???!

2011.12.22 | 21:53

3
---- Прикрепено писмо (Марта ,не си наследила много от бащати Григор) ---- Подател: евгени славков До: jeniote@bnt.bg Относно: Марта ,не си наследила много от бащати Григор Дата: Четвъртък, 2011, Декември 22 13:08:51 ЕЕТ Марта,Марта сега когато Бог допусна изпитанията на света поради греховете на всички и хората се поклониха на тварта и ина кумирите и идолите но не и на Господа,защото е казано 1-Да нямаш други богове освен Мене.....казва Господ", а хората се кланят на лъжи свидетелства на покварени хора от "Звяра". 2- "Да не си правиш образ и подобие,идол и кумир,нито да им служиш нито да им се кланяш" ,а дявола чрез папата и псевдопатриарха накараха тези които търсиха Христа да се поклонят на "Звяра".
Стефан

2011.12.22 | 21:40

2
Костов е виновен и за глобалното затопляне! Всички говорят за Костов, всички ги е страх от Костов!
nn

2011.12.22 | 20:24

1
Kostov Tornadoto vse toi kriv a v pove4eto slu4ai e prav

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини