Цветанов: Надявам се, че усилията на МВР и прокуратурата ще бъдат оценени в евродоклада

  • 20 декември 2011 12:52

  • 856
  • 0
Цветанов: Надявам се, че усилията на МВР и прокуратурата ще бъдат оценени в евродоклада
© Булфото

В интервю за БТА вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази надежда в парламента да се намери консенсус по промените в Закона за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност и законопроектът да мине приоритетно.

"Това е най-актуалното. Този законопроект трябваше да мине преди няколко месеца на първо четене", обясни той.

Според Цветанов, с приемането на някои законодателни промени, както и с действията на МВР, прокуратурата и Министерството на правосъдието, ще можем да покажем на евроекспертите реалното състояние и в евродоклада да бъдем оценени обективно. "Това е важно за България", посочи той.

По повод позицията на Холандия за Шенген министър Цветанов отговори: "Надявам се, в началото на следващата година да имаме възможност за още по-добър диалог, а защо не и с посещение в Холандия да представим на парламента реалната ситуация".

"Освен това мисля, че не се дава обективна оценка, а се търси форма за допълнителни критерии, които са в противоречие с действащите условия за Шенген, посочи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

БТА
856 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини