Плевнелиев: Гласът на българските младежи трябва да се зачита

  • 17 ноември 2016 12:43

  • 3966
  • 3
Плевнелиев: Гласът на българските младежи трябва да се зачита
©

Георги Кръстев от Профилираната математическа гимназия „Баба Тонка” – гр. Русе е „президентът“ за един ден в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“ на „Джуниър Ачийвмънт-България“.

За пета поредна година Президентът се включва в инициативата, която подпомага кариерната ориентация и развитие на хиляди младежи, поставяйки ги за един ден в ролята на държавници и успешни личности от обществения живот, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

„Младите хора трябва да имат шанс да участват във формирането на дневния ред на институциите. Трябва да ги слушаме, защото те задават правилната посока на развитие на България” - с тези думи държавният глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посрещна участниците в кабинета си на „Дондуков“ 2.

В рамките на инициативата шестима ученици от различни градове в страната разговарят с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и неговия екип. Те ще се запознаят подробно със структурата и дейността на президентската администрация. Секретарите на президента също отстъпиха постовете си за деня и изслушаха съветите на младежите в областта на образованието, социалните политики, здравеопазването и правото.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното покани „държавния глава за един ден“ на президентския стол с апел към всички български политици да помнят, че всяка криза може да бъде решена успешно и устойчиво единствено с участието и в интерес на младите хора.

„Президентът за един ден“ Георги Кръстев напомни от президентския кабинет, че Конституцията определя на президента роля на обединител на нацията. На журналистически въпрос каква би била неговата роля, ако един ден стане президент на България, Георги отговори: „Държавният глава трябва да може чрез точна преценка и естествени лидерски умения да сплотява народа, независимо от политическата му принадлежност, етнос и религиозни вярвания“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3966 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.11.17 | 16:25

3
Кои младежи бе, мискинино? Нали целта ви беше да ги прогоните от България, за да манипулирате по-лесно застаряващия народ. Безсрамник, маша в ръцете на унищожителите на света! АНТИБЪЛГАРИН!

2016.11.17 | 15:31

2
гласа на българските младежи се зачита и труда заплаща във чужбина.срамно е че вие не ги е-авате за нищо.

2016.11.17 | 15:00

1
Младежите по бардаците !!!

Добави коментар

Водещи новини