Румен Петков сезира Бъчварова за полицейски тормоз в село Тракиец

  • 27 септември 2016 10:17

  • 1657
  • 1
Румен Петков сезира Бъчварова за полицейски тормоз в село Тракиец
© Булфото (архив)

Зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в ще сезира вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за полицейски тормоз в хасковското село Тракиец. Това заяви г-н Петков по време на среща с жителите на селото. От АБВ споменават, че в Тракиец на  2 ноември предстоят избори за кмет, където основни конкуренти са кандидата на АБВ Красимир Бойчев и на ГЕРБ Жечка Колева.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в решил да подаде сигнал до Бъчварова след оплакването на местни жители. Те разказали, че от една седмица полицейски служители обикалят Тракиец и влизат в къщите на хората. Те се интересували защо собствениците са регистрирани в селото с настоящ адрес и за кого ще гласуват.

Освен това Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в ще иска и информация от г-жа Бъчварова за разходваните от полицията средства за акцията в селото, както и какви са резултатите от нея.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
шкумвата

2016.09.27 | 15:31

1
Нинова звъни на Първанов след изборите: -Пак загубихме! Само дето те обидих. Ще взема БУТИЛКА водка „Сталичная” да се помирим! Румен Петков суфлира: -Кажи и че мнОООго сме обидени! Да вземе КАСА водка…

Добави коментар

Водещи новини