Кутев се пошегува: Скандалът между Манолова и Данаилов ни е добре дошъл

  • 08 август 2016 08:19

  • 6280
  • 6
Кутев се пошегува: Скандалът между Манолова и Данаилов ни е добре дошъл
©

"От 25 години нищо не се променя в политиката, ако можех, щях да сменя професията си. Това, което се случва между Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е Стефан Данаилов е страхотен пиар ход според мен. И когато напрежението ескалира, става страшно. Смятам, че Мая няма да бъде кандидат за президент, защото това е твърде отговорна задача.

Това заяви в ефира на Нова тв Татяна Буруджиева.

"Не мога да ви кажа кой ще е кандидатът на БСП. Ще има битка, това е ясно. Вижте какво се случва в САЩ. Аз ще работя с БСП за най-добрата такава кандидатура", сподели Антон Кутев.

"В президентски избори трябва да привлечеш на своя страна милион и половина избиратели минимум. Всяка партийна кандидатура има повече предимства особено за първи тур. Затова, ако е независим кандидат, се прави пиар кампания преди това", обясни още Буруджиева.

"Кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е ограничена навън, а тази на генерал Радев навътре. Ако в събота се убедим, че той е подходящата кандидатура, съм сигурен, че всички ще се съберем около това решение", смята Кутев. И допълни, че Манолова е разумна жена и няма да разцепи коалицията. В събота на пленума окончателно ще се реши кой ще се бори за спечелване на изборите.

"Истината е, че БСП така беше изчезнала от медийното пространство, че този скандал в момента между Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Стефан Данаилов, ни е добре дошъл", пошегува се Антон Кутев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6280 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.08.14 | 09:09

6
Да изберем Цвъцко шестапартаМЕНТОВИЯ !Милиардер ,ментраджия и мошенник !Трите "М " !

2016.08.14 | 09:09

5
То пък една партия.....баби и дядовци с алцхаймер и шайка крадливи олигарси, създадени от ДС и КГБ. Кутровче, хайде у Сибир, там ви е мястото.
Умник Гюро

2016.08.14 | 09:08

4
Червени отрепки.

2016.08.08 | 19:06

2
Нахъсват електората както футболни агитки. А те ще се разберат с ГЕРБ както за "смъртния враг" Мая Костинбродска...

2016.08.08 | 19:07

3
Цвъц е Костинбродски !Бях писал още ,ама педала -модератор ме трие !Явно има защо ?
Модератора е педал и боклук

2016.08.08 | 17:51

1
И скапан гробаджия !Попитах ,каква е фунцията на тия хрантутници и педала ме отряза !Я си помислете и вие !

Добави коментар

Водещи новини