Йотова: Реформатори и ГЕРБ не се понасят, да не говорим да правят общи политики

  • 04 август 2016 18:59

  • 1844
  • 4
Йотова: Реформатори и ГЕРБ не се понасят, да не говорим да правят общи политики
©

Не е здравословно за едно демократично общество всички власти да са в ръцете на една партия. Това коментира евродепутатът от БСП и Партията на европейските социалисти Илияна Йотова. Тя прогнозира балотаж на предстоящите президентски избори и победа за БСП, пише "Фокус".

„Целта може да бъде само една и това е победа на тези президентски избори и край на монопола на ГЕРБ във властта. Не е здравословно за което и да било демократично общество всички власти да са в ръцете на една партия. Аз съм убедена, че след като представим тази алтернатива, утре президентската власт ще бъде с различен политически цвят и ще даде друго бъдеще на България. Тогава от само себе си ще дойдат и предсрочните парламентарни избори и нататък всичко по веригата, защото най-страшната коалиция, която е управлявала България в последните 25 г. е тази коалиция, която управлява в момента. Реформатори и ГЕРБ не се понасят, да не говорим да правят и реализират общи политики.

От друга страна Патриотичният фронт иска да се закрепи в политическото пространство. Ето на този монопол трябва да се сложи край“, коментира евродепутатът.

Илияна Йотова допълни, че БСП ще се стреми към честна предизборна кампания. По думите й президентът трябва да може да чуе всеки в България и да има волята да защитава националния интерес. България приглася на други държави в ЕС, въпреки че страната ни, заради геополитическата си позиция, държи златна карта за решаване на проблеми свързани с бежанците, миграцията и сигурността, каза още евродепутатът Илияна Йотова.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1844 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НИНОВА, ЛЪЖАТА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2016.08.05 | 22:28

4
Йотова , първо кажи тази партия столетница социалистическа или олигархично капиталистическа е ? Цялото ИБ което точно другарката Нинова предложих е сформирано от капиталисти милионери- Гергов, Добрев, Стойнев, Янков... . Нямате ли срам да говорите за социална политика, а цялото ръководство на партията да са милионери ? Тези капиталисти със социална политика ли са станали милионери ? Дори паметника на Бузлуджа се срамува от вас. Това не са идеалите на партията на Димитър Благоев-Дядото.
ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

2016.08.05 | 13:32

3
Мълчи , Траверс !
*

2016.08.05 | 13:32

2
Не понасям теб КРАВО !

2016.08.05 | 13:32

1
Ей и тая е същия дзвер като онези 3теснимани в по горните постове.

Добави коментар

Водещи новини