Караянчева за Атанасов и Кънев: Гаргите по цял ден седят на антените, но от това не стават по-музика

  • 21 юли 2016 08:03

  • 3797
  • 2
Караянчева за Атанасов и Кънев: Гаргите по цял ден седят на антените, но от това не стават по-музика
©

Целта на Атанас Атанасов и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и беше да си направят пиар на гърба на ГЕРБ и правителството. Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод изказвания на депутатите от ДСБ за това, че военният и външният министри са единствените гаранти в правителството за евроатлантическата ориентация на страната.

И двамата говорят едни и същи опорни точки. Това е план, който цели да вкара клин в правителството и да го дестабилизира. Радвам се, че министърът на отбраната разсея внушенията, които Кънев се опитва да направи чрез твърденията си. Военният министър беше категоричен, че работи добре с министър-председателя. Гарант за нашата евроатлантическата ориентация са премиерът и правителството. Премиерът е този, когото познават всичките ни евроатлантически партньори – кой познава Кънев и Атанасов, заяви Караянчева.

В момент, когато страната ни е в сериозна геополитическа обстановка и правителството трябва да е стабилно, моментът не е подходящ за разнобой в политическото говорене. Премиерът трябва да води балансирана външна политика, подчерта тя.

Идват президентски избори, ще има още такива провокации, искам обаче да припомня една фраза: "Гаргите по цял ден седят на антените, но от това не стават по-музикални", каза още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3797 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.29 | 19:27

2
И к.урвите не стават по-голями к,урви ,висейки по цял ден на "клончето " на Боко и все пак висят !А може да чакат ,да изпадне "нещо " ?

2016.07.29 | 19:27

1
taq kurva da si gleda gu3a ,ze vse i e vutre rq3ania

Добави коментар

Водещи новини