Кунева: Кризата в Европа е дълбока

  • 04 декември 2011 14:31

  • 1695
  • 4
Кунева: Кризата в Европа е дълбока
©

Кризата в Европейския съюз не засяга само политическия елит. Едно от нещата, които се прави в Брюксел е, да се вземе мнението на всички мислещи хора, организирани в неправителствени организации.

Кризата е дълбока. Кризата е призната от всички.

Тя не е просто криза на еврото, а е икономическа, каза в предаването "Неделя 150" по БНР бившият еврокомисар Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

По думите й, ако няма икономически растеж, всичко останало е запушване на пробойните на кораба. Всяка страна трябва да направи собствен план как да стимулира икономическия си растеж, каза още Кунева.

Бившият еврокомисар посочи три основни мерки за излизане от кризата. Първата е, как да напълним бюджета. Това е свързано и със сивата икономика, офшорките и административната част. Вторият стълб е наказателното право. Тук слагам икономическите престъпления и начинът, по който се правят обществените поръчки в България. Третият стълб е икономическият растеж, допълни още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1695 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ж

2011.12.06 | 07:52

3
Kунева, за какво искаш да ни информираш. Мислиш ли, че не знаем езици, че няма осведомителни агенции, че не сме наясно със всичко което се вижда и не, в този свръх информационен свят? Лош пиар, много лош.... Достатъчно е да прочетеш дори Liberation:)
AC/DC

2011.12.06 | 10:36

4
Кунева намери проблема на европейската икономика - универсалното зарядно за GSM и сега е "експерт" в Европейския парламент! Как няма да е в криза Европа с подобни "експерти"?
rossen4i4o

2011.12.06 | 00:52

2
да криза има ,и тя е в морала на всички видове управляващи ,има само един проблем ,ако тази криза се преодолее повече няма да има човечество
nacionalist

2011.12.05 | 13:32

1
da 25 godini samo kriza za balgarite ,za vas kriza niama ima za vsichki ostanali ,mrasni fashagi predateli i izmenici ne ste mnogo kraino vreme e naroda da vi vidi smetkata .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини