БСП не коментира решението на съда по казуса ДОСТ

  • 08 юли 2016 10:29

  • 1546
  • 1
БСП не коментира решението на съда по казуса ДОСТ
© Булфото

Левицата не коментира отказа на Софийския градски съд да регистрира партията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в - ДОСТ, с мотива за разделението на властите у нас.

Не очаквайте от БСП да се меси в работата и решенията на българския съд, обясни пред медиите в Народното събрание говорителят на ПГ на "БСП лява България" Жельо Бойчев.

Той добави, че неговата партия винаги е отстоявала разделението на властите у нас. Затова, по думите му, не е редно, не трябва и не бива да се коментират решения на съда.

Доколкото знам, има процедура, която ще продължи с оспорване на това решение от заявителите, от ДОСТ, така че сме в съдебна процедура, посочи Бойчев. Ако има някакво завоевание на властите в България, то е разделението им и ясните отговорности, които имат, припомни социалистът.

Няма как като политическа сила да коментираме решение на съдебната власт, мисля, че имаше период от време, когато това беше коментирано, но не допринесе за нищо добро за България, завърши говорителят на ПГ на левицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1546 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.09 | 14:53

1
Направиха и те нещо разумно.

Добави коментар

Водещи новини