Кутев разкри ще има ли коалиция БСП-ДПС за президентските избори

  • 04 юли 2016 18:40

  • 2397
  • 4
Кутев разкри ще има ли коалиция БСП-ДПС за президентските избори
©

"Искаме да гарантираме на хората, че ще оправдаем тяхното доверие. В момента не знаем каква ще е избирателната активност, можем да говорим за окончателното мнение на социалистите относно вота утре. Със сигурност за мое удоволствие БСП ще покаже по-голяма избирателна активност, отколкото на други избори. Това заяви в ефира на БНТ Антон Кутев по повод провелото се вътрешно допитване на БСП.

"Ръководтсвото на партията, след като разбере какво искат хората, ще действа.  Това вътрешно допитване няма да доведе до конфликти. Резултатът, който вотът ще покаже, не е задължителен за ръководството, но аз мисля, че ако няма да се вслушваш в гласа на хората, няма смисъл да правим допитване. Хубаво на тази идея беше именно това, да чуем хората, а не да ги убеждаваме", добави още той.

"Аз лично гласувах, даже бях един сред първите и моят вот бе за това да бъдем в коалиция. Ние не можем самостоятелно да спечелим. Ако има само БСП, ще сбъркаме", смята Кутев.

"БСП не трябва да се затваря, защото това ще е драматично. За мен политиката все повече се превръща в принцип. Нямаме право на грешки, ако хората не искат да се коалираме с ДПС, значи няма да издигаме обща канддат-президентска двойка. Президенстката кампания аз я разбирам да се прави като в Америка, нищо, че е малко цирк там", допълни Кутев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2397 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2016.07.05 | 22:43

4
Червените Юдеи и турските ченгета винаги са били от един отбор... Долни национални предатели и престъпници!
Бургас

2016.07.05 | 16:01

3
др.Кутев пак цвъркате ах тази др.Нинова палавница

2016.07.05 | 16:01

2
без ДПС 2%, с ДПС 8%
турската баня големи изненади кеф

2016.07.05 | 16:01

1
куте ще се вземете защото сте едно цяло

Добави коментар

Водещи новини