Цветанов: Политическата риторика на опозицията е да иска постоянно оставки

  • 23 юни 2016 12:17

  • 1520
  • 4
Цветанов: Политическата риторика на опозицията е да иска постоянно оставки
© Булфото

Искането на оставка на министър Бъчварова е част от политическата риторика на опозицията да иска постоянно оставки. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и председател на вътрешната комисия Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с декларацията на „БСП лява България“, в която те искат оставката на вътрешния министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Той заяви, че на вчерашното заседание на вътрешната комисия колегите му от всички парламентарни групи са имали възможност да зададат своите въпроси към министър Бъчварова и професионалното ръководство на МВР.

Смятам, че имаше достатъчно добри отговори, които бяха дадени. Имаше и въпроси, които не получиха отговори, които се очакваха. Убеден съм, че усилията, които се полагат и с новите законодателни промени в Закона за МВР ще разширим правомощията на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност. Винаги има резон във всяка една критика и трябва да има чуваемост. Аз съм убеден, че както министър Бъчварова, така също и професионалното ръководство много добре си правят изводи от всяка една среща, която правят във вътрешната комисия. Политиката е да носиш отговорност и да има диалог с всички парламентарни групи независимо дали са в опозиция или в управление, посочи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Ако започне да се съпоставят периоди в управлението на „БСП лява България“ и ГЕРБ, когато е управляваше сектор „Сигурност", това ще бъде в негативен план за БСП, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1520 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Емигрант

2016.06.24 | 14:01

4
Отвратителен мръсник е този Цветанов !

2016.06.24 | 09:31

3
Защо бе, защо тоя е на свобода?
Цацата

2016.06.24 | 09:04

2
Ех,Цвък,Цвък! Велик си! Силен си! Безскрупулен и нагъл си! Но не всички съдии и прокурори са на мнение, че ще я караш все така.
Цвъцко Цвъцков

2016.06.23 | 16:57

1
А икономическата логика ,аз да крадем ,а тъста ми да придобива нови и нови апартаменти ,а на мен да не ми пука !Съдийте са зад мен и парите ми !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини