Цачева: Светът става все по-сложен

  • 30 май 2011 09:34

  • 872
  • 1
Цачева: Светът става все по-сложен
© Булфото

НАТО и Европейският съюз трябва да заявят твърдият си ангажимент за стабилността на Западните Балкани.

Това заяви във Варна председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 в заключителния ден на Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.

Според председателя на парламента за България подобно събитие е естествено продължение на членството в Алианса.

„Ние се стремим да генерираме сигурност в региона, един от начините за което е повишаване боеспособността на българската армия”.

Новата концепция на Алианса ще гарантира благоденствието и сигурността на гражданите на страните-членки, добави тя.

„Съвременните геополитически процеси образуват един все по-многообразен и пъстър цвят, което налага да действаме срещу опасностите и заплахите още в началото на тяхната поява, защото светът става все по-сложен и непредвидим”, подчерта Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Според нея отминаващата вече финансова и икономическа криза оказва негативно влияние върху глобалната сигурност и от особена важност е да бъде запазен фундамента на стабилност.

„Трябва да търсим начин за по-умно управление на финансите и по този начин да не лишаваме нашите граждани от сигурността, която те заслужават”, категорична беше Цачева.

Последвайте канала на

872 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
анонимен

2011.08.20 | 13:24

1
Сус ма кучко мръсна.Изтрепахте народа а ти ми говориш за благоденствие.Да пукните дано мръсни демократи.Как може да сте толкова нагли и от трибуната да лъжите народа.Изпэлнявайте на Америка плана.Цецке чумата да те тръшне и Бойко също.Животни предатели на народа.

Добави коментар

Водещи новини