Червените скочиха на Цецка Цачева

  • 13 май 2011 09:56

  • 1293
  • 0
Червените скочиха на Цецка Цачева
©

Депутатите от Коалиция за България възразиха остро срещу процедурата по водене на днешното пленарно заседание от председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Днес трябва да бъдат обсъдени промените в Изборния кодекс.

Информирала съм членовете на Венецианската комисия за намерението - това да бъде точка първа, за да имаме достатъчно време за предложения между първо и второ гласуване, така че партньорите ни са наясно. Посочете ми едно нарушение на текста на правилника. Това каза председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 във връзка с разглеждането на законопроектите за поправка на Изборния кодекс.

Мая Манолова от Коалиция за България нападна Цачева като я обвини че не уважава парламентарните процедури.   „След глухотата, която през цялото време проявяваше пленарното мнозинство, си мислех, че вече нищо не може да ме учуди и нищо не може да ме изненада, но не оказа се, че ГЕРБ може още и още", недоволстваше Манолова. 


„Вие правите смешен председателския съвет на това Народно събрание, защо изобщо този председателски съвет се събира, защо си губите времето като решавате нещо в сряда, а в четвъртък следобед председателят си позволява да променя”, попита Манолова. Председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 заяви, че ще отнеме думата на Манолова. „Много лошо начало давате на този дебат”, каза още Манолова. От съобщението, направено от председателя на парламента стана ясно още, че внесеният от Мая Манолова и група народни представители законопроект за предотвратяване на изборния туризъм и осигуряване на възможност лицата, променили своя настоящ адрес след 1 септември 2010 г. да упражнят правото си на глас в населените места по постоянен адрес, е оттеглен.

Последвайте канала на

1293 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини