Валери Симеонов: ПФ ще подкрепи кандидатурата на Зорница Русинова

  • 13 май 2016 20:41

  • 7362
  • 4
Валери Симеонов: ПФ ще подкрепи кандидатурата на Зорница Русинова
© Булфото (архив)

ПГ на ПФ ще подкрепи кандидатурата на Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за за социален министър.

Това каза в интервю за радио Фокус председателят на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. По думите му, Русинова има необходимите компетенции за тази позиция. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 коментира и наложеното вето от президента на текстовете на Изборния кодекс. „Няма да има гласуване на текстовете на ИК, но ще има гласуване за приемане или отхвърляне на ветото. Нашата позиция е, че категорично то трябва да бъде отхвърлено. Според нас то е вредно, защото неговото приемане би върнало текстовете от стария ИК, с което се разрешава намесата на Турция във вътрешните работи на България. Ние сме категорично против това и ще се борим това вето да не мине“, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той коментира също, че дали ще има предсрочни избори в страната зависи единствено от волята на трите партии, формиращи мнозинството, което подкрепя правителството. Според него най-голяма полза от такива избори ще има НФСБ, но в парламента няма да влязат нови политически субекти. "Затова провеждането на предсрочни избори е безсмислено", допълни Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7362 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.05.18 | 14:01

4
Тия да не ми се пишат на ПЪТриоти, защото са си чисти гербери, по-точно са техния Пут...кин фронт (ПФ). Ал палто - и гит! Горките им избиратели.... ама те не знаят за кво иде реч, тъй че не са за съжаляване.

2016.05.18 | 14:01

3
при всякакви избори нфсб отива на майната си

2016.05.18 | 14:01

2
обикновен селски пръдльо
ha

2016.05.18 | 14:01

1
Герберите магнолии ще ви подкрепят защото при нови избори ще ге биете като тенеке на Благовец...

Добави коментар

Водещи новини