Татяна Дончева: ГЕРБ ще страда от собствената си експертна безпомощност (видео)

  • 13 май 2016 08:46

  • 9987
  • 5
Татяна Дончева: ГЕРБ ще страда от собствената си експертна безпомощност (видео)
©

„Слуховете за предсрочни избори са силно преувеличени засега. В момента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разполага с гласовете на групата на БДЦ, която влезе в парламента заради Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Ако Патриотите и Реформаторите се оттеглят, тогава можем да говорим за избори“, каза в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, лидер на Движение 21.

Тя прогнозира, че ГЕРБ ще страда от „собствената си експертна безпомощност”, а левицата ще е яростна опозиция. Предсрочните парламентарни избори са възможни, но не точно сега.

Според Дончева хода на АБВ е „тактически погрешен”, защото няма повод. Тя обърна внимание, че АБВ първо обяви, че ще решава на 15 май дали да продължава във властта, а оставката на Калфин е дошла далеч преди това. „Говорим за традиционния политически стил на Георги Първанов с пируетите. Много логично беше Борисов да приеме веднага оставката на Калфин. Още преди това Първанов два пъти поне постави ултиматуми – за дълга от 16 млрд. лева и за кандидатурата на Ирина Бокова“, припомни Дончева.

„Лидерите на АБВ сериозно подценяват вътрешния разлом в БСП“, каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в припомни, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дължи политическата си кариера на Георги Първанов, Сергей Станишев и Румен Петков. Те да си направят сметката какво произлезе.

Сега обаче Борисов няма нужда от никого, ако иска да се кандидатира за президент, смята Дончева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9987 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Булгарофил

2016.05.13 | 19:55

5
Голяма въртиопашка е и няма срама. Всички помнят и много неща се знаят както за Дончева, така и за Столетницата. Кокал така не се пуска.
stojan chadziev

2016.05.13 | 15:47

4
Kakvo moze da se o4akva ot tazi darta pa4avra.
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И ГОЦЕ

2016.05.13 | 14:05

3
АБВ СЕ ВРЪЩАТ ПРИ ПАРТИЯТА КЪРМИНИЛНИЦА. ЯСНО Е ,ЧЕ ИМА ДОГОВОРКА МЕЖДУ ПЪРВАНОВ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП. ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВЗЕ ВЛАСТТА В СТОЛЕТНИЦАТА И СМЕНИ МИКОВ С НИНОВА. ЦИНИЗЪМ Е ТЕЗИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. ЖАЛКО ЗА ПОЧТЕНИТЕ БЕЗИМОТНИ СОЦИАЛИСТИ ЗАКЪРМЕНИ С ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ.

2016.05.13 | 14:05

2
Кой вещае прокоба като черна врачка???? А, "големата" специалистка Дончева. В какво е специалист тя? В крадене, пример Мултигруп, в прокарване на Закони в полза на престъпниците, пример Закона "Ванко-1", в защита на мафиоти, убийци и измамници, така де нали е измежду знаковите адвокати на Мафиите в България. А, забравих най-важното, това, че е проводник на путинофилията в България.
stojan chadziev

2016.05.13 | 13:52

1
Ste sa neobchodimi mnogo pari,4ervenata oligarchija da se varne na vlast,njama gi i njama da se brakne v dzoba,razlaga se, tova sa poslednite izdichanija.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини