Кольо Колев: АБВ целят създаването на общ фронт срещу ГЕРБ

  • 12 май 2016 18:00

  • 3178
  • 2
Кольо Колев: АБВ целят създаването на общ фронт срещу ГЕРБ
©

Четрикракото столче, на което стоеше властта, стана трикрако. То определено вече е по-нестабилно. Без съмнение от тук нататък ще бъде много по-трудно да се формира стабилно мнозинство.

Това каза в предаването "Лице в лице" социологът Кольо Колев, който коментира последните политически трусове и излизането на АБВ от властта. Всичките проблеми, които ни тежат от години, ще продължат. При това положение е съсвсем нормално да се стигне до парламентарна криза. Според мен ходът на АБВ цели точно това. Краткосрочната им задача е обща лява президентска кандидатура и създаването на общ фронт срещу ГЕРБ, прогнозира Колев.

Заедно с него гост в студиото беше и политологът Димитър Ганев. Радостта на РБ и ПФ беше голяма, защото тяхната цена се вдига. На ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще им бъде трудно да не се съобразяват вече с ПФ и РБ. БДЦ ще подкрепя правителството, защото при едни предсрочни избори те няма да влязат в парламента. Предсрочните избори са неизбежни. Вероятността те да се случат с президентските избори е малка, но през 2017 г. най-вероятно ще има нови избори за Народно събрание, обяви Ганев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3178 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
smoke_chiba_chiba

2016.05.14 | 19:44

2
Красний Кольо пак се изходи.
ултра777

2016.05.14 | 19:44

1
Червен Кольо изпълзя от бунището

Добави коментар

Водещи новини