Карадайъ: ДПС никога не е искала да оглавява службите за сигурност на всяка цена

  • 11 май 2016 12:40

  • 1522
  • 2
Карадайъ: ДПС никога не е искала да оглавява службите за сигурност на всяка цена
© Булфото

ДПС никога не е искала да оглавява службите за сигурност на всяка цена. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по повод интервюто на лидера на ПЕС и бивш председател на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, в което коментира работата на кабинета "Орешарски".

Явно той е почувствал нужда и необходимост да го направи това нещо. Неговите емоции, чувства, възприятия, включително и нещата, които са в субективното му пространство няма да коментирам. Там има едни твърдения, които са в полето на компетентните органи и тях не бихме могли да коментираме, заяви той.

ДПС усеща, че в момента Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на помага на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да измести основната тема от дневния ред на обществото. Тя е свързана с кризата на управление, с кризата на властта, правителството и стабилността в страната, опитвайки се да я измести и връщайки теми назад. Опитвайки се да внушава позиции. С това нещо се опитва да измества дневния ред в обществото, а днес в обществото основната тема е кризата на властта и тя е факт с всичките тези оставки, каза председателят на ДПС.

За службите за сигурност бих могъл да кажа нещо категорично и ясно ДПС никога не е искало да оглавява службите за сигурност на всяка цена. Политиката на партията през последните 25 години и каквато ще бъде занапред е, че службите за сигурност имат своето необходимо и задължително място и малцинствата, което според нас е гаранция за стабилност и сигурност в държавата, заяви още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1522 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
митко

2016.05.12 | 20:07

2
този манго не знае български днес в речта си на няколко пъти обърка родовете и произнася ЕУРОПА като мангл а не правилното ЕВРОПА
шукри

2016.05.11 | 14:39

1
Бат Сали шеф за на ДАНС

Добави коментар

Водещи новини