Волен Сидеров: Ще си лягам с когото си искам

  • 25 ноември 2011 06:11

  • 10841
  • 23
Волен Сидеров: Ще си лягам с когото си искам
©

Димитър Стоянов би трябвало сам да си подаде оставката. Когато човек не е съгласен с ръководството на партията, се оттегля.
Това казва лидерът на “Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в интервю пред “България Днес”. Ние сме казали и Димитър го знае това, че не признаваме тези избори.


“Да, логично, ето лош резултат на изборите, нека лидерът подаде оставка. Но, първо, ние сме казали и Димитър го знае това, че не признаваме тези избори. Аз казвам, че тези избори са фалшификат и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не е легитимно избран президент, а поведението на Димитър показва, че явно признава изборите, смята ги за честни с всичките безобразия, които видяхме всички. Ти, когато кажеш резултатите са лоши, изпращаш поздравителен есемес на Борисов...”, продължава той.

Според предположениата на Сидеров атаката на Димитър Стоянов е, защото се е разделил с неговата майка. “Предполагам, това е причината. Той е силно привързан към нея, логично е да реагира така”.

Не съм длъжен да се обяснявам пред медиите с кого имам отношения, отвръща лидерът на “Атака”, попитан дали има любовна връзка с Деница Гаджева.

“С когото искам ще си лягам
и ще ставам, аз съм свободен мъж с възможности да бъда с жена, коят охаресвам или с която искам да бъда. Това не е тема за хората”, отсича той. Сидеров е категоричен, че дали е с някого, не засяга избирателите му и актива на “Атака”.

“Да, разделям се с жена си. Това се случва в много семейства”, коментира още лидерът на “Атака” и продължава: “Не му е работа нито на Димитър, нито на когото и да е да съди аз с кого съм в отношения. След като е ясно, че се разделям с жена си, значи се разделям”.

За Капка Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа казва: “Нито съм искал да я нараня, нито й желая нещо лошо. Отношенията зависят от двете страни. Димитър направи грешка, че тръгна с тези искания и напъни... Разбирам го като син, който защитава майка си, но трябва да знае, че нещата са по-комплексни. Това, което тръгнах да правя и те двамата участваха активно и пълноценно, е много по-голямо от брачните ни отношения. И ако го разбере и осъзнае, би трябвало да спре с нападките”.

Сидеров обявява, че ще заведе иск срещу депутата Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, “който обяснава по медиите как са изчезнали 10 милиона от субсидията. Че тя за всичките години не е толкова. Второ – купил съм си, това вече е безумно, за 750 хиляди евро вила в Монако”.
Целят да ме дискредитират сега с тази прословута субсидия, казва лидерът на “Атака

Последвайте канала на

Novini.bg
10841 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
anonim

2011.11.26 | 16:03

19
Da ti skasam anusa mrasen nacist

2011.11.26 | 16:03

21
Волен е националист! Не е нацист и не е фашист. В България фашисти съществуват само в главите на комунистическите говеда. И в някои глави носещи фесове, те се научиха от комунистите и сега пеят тази песен.
той

2011.11.26 | 15:29

9
комунистическо прасе мазно,ако обичаш замълчи,защото заради посерковци като теб който знаят само да се обясняват като вдовица за ху*,сме на това положение !
Яне Янев

2011.11.26 | 15:29

8
А бате Яне би ли си легнал?

2011.11.26 | 16:03

20
Волене, дерзай нататък!!! Не обръщай внимание на платените лайномети!!! Те са еднодневки. Ти, Атака и каузата България сте вечни! Вярваме в теб.

2011.11.26 | 15:57

17
леле колко промити мозъчета има хахаха и добър пример дава на всичкии смешни атакисчета,на които им се заплаща да ходят да се бият с разни турци.къде бяхте лайна,когато бяхме на паветата срещу циганизацията и когато минахме през палатките на тоя смешник го нахранихме мазно. някои хора просто знаят как да се възползват от глупостта на хората.
3

2011.11.26 | 15:31

14
Също бих добавил, че плюенето по България и постоянните обвинения във наличие на фашизъм и нацизъм в страната, което се върши от хора с комунистически мозъци прави лоша услуга на България и вреди на нейният имидж. Подобни пропагандни действия, когато е от страна на представителите на турското малцинство са по-обясними, тези хора не се интересуват от България в която живеят, а от съседната им родина.

2011.11.26 | 15:56

16
абе волене нее важно кой/коя ебеш и с кой/коя спиш,тук въпроса е , чий пари харчиш и за какво ги харчиш.

2011.11.26 | 15:56

15
................време е да си продължи бизнеса,без подкрепата на заблудените овчици...............Номер 3 ,май не си наясно че национализъм и истинска демокрация малко не се вместват в една държава,едното винаги пречи на другото.............Номер 2,каква му е каузата на тоя?- Да ползва етническото напрежение за своя облага,и да трупа финансови облаги?.....Живи и здрави всички,и дано скоро ви дойде акъла с тия разделения на партийки и глупости........- не принадлежа към никоя партия,отдавна съм отказал такива глупости,както и гласуването в БГ и живея доста далеч от нея(слава богу),но малко ме дразни, като гледам цирка и затова се включвам с някой друг коментар.Не е работата да се нападаме един друг,заради някакви елементарни индивидуални убеждения,а да се работи за обща кауза,която не включва-социализъм,расизъм или криворазбрана демокрация........нещата в БГ отдавна са излезли извън релси и контрол,и партиите ползват разделението на народа.........и си трупат милиончета,докато вие се джавкате за глупости и гладувате............
за 7

2011.11.26 | 15:30

13
Национализма е демокрацията били несъвместими? Хахахахаахахаххаа е на запад как са съвместими? Явно защото там е нямало комунизъм, нито имат ориенталски малцинство, което да представя демокрацията, като средновековна ориенталска сатрапия. Но разликата е голяма.
Таня

2011.11.26 | 16:05

22
100% ПОДКРЕПА ЗА СИДЕРОВ. ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е МНОГО МИЗЕРИИ ИЗТЪРПЯ И ОЩЕ КОЛКО ЛИ ГО ЧАКАТ.

2011.11.26 | 14:36

3
Ахаа, ще си лягаш, с когото си искаш? Тогава защо преди година-две в парламента нарече Яне Янев педераст? Той няма ли право да си ляга, с когото си иска? Или това е изключително и само твое право? Или просто като се обърне палачинката, почваш да говориш каквото ти отърва? Да си бе мълчал, може би щеше да имаш вид на жертва на Боко-тиквата, ама с тея малоумни изцепки просто се доказваш за пореден път какъв си клоун!

2011.11.26 | 15:30

12
С какво Сидеров е по-лош от Станишев или от Доган? Доган го хванаха с 1 милион рушвет и какво му се случи? Нищо. А трябваше да иде в затвора.
за9

2011.11.26 | 15:30

11
Мисля че не се разбрахме............нарочно използвах -"Истинска демокрация"...........и на запад,обществото не знае що е демокрация,ако си мислиш че е така малко се заблуждаваш.......финансовото робство тегне над доста западни страни..........
ЗА 12

2011.11.26 | 15:30

10
Е щом и на запад обществото не знае какво е "истинска демокрация" хахахахахаа с това трябваше да почнеш драги, за да е ясно от самото начало. А къде е тази "истниска демокрация"??? Може би на изток? В главата ти? В приказките?

2011.11.26 | 14:34

2
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
kva e taq be?

2011.11.26 | 09:17

1
taq do nego li e denica gadjeva?!!!6ok i ujas!!!ot snimkata li ot kakvo li glavata i izglejda na maj !!!!toq spi s travestit !kapke , 300 pati si po golema simpatqga !bii mu ti 6uta na toq izrod s podludnal pogled !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини