Атака: Бойко Борисов натисна педала Яне Янев

  • 23 ноември 2011 12:46

  • 1828
  • 3
Атака: Бойко Борисов натисна педала Яне Янев
©

Депутати от "Атака" обвиниха РЗС, че са им откраднали политическата инициатива за забраната за проучване и добив на шистов газ.

Час, след като Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и хората му внесоха проект за мораториум за извършването на тази дейност в България, от "Атака" свикаха журналистите, за да им покажат "оригинала", внесен от тях в края на октомври.

Това е опит да се подмени политическата инициатива на "Атака" и неслучайно РЗС играе с предатели от "Атака", заяви Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година . Той разказа, че и на парламентарния контрол миналата седмица, въпросът към премиера за проучванията за шистов газ в България е бил от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Последва любопитна хронология и премиерът изведнъж, неочаквано положително за нас, каза, че парламентът може да гласува мораториум и ние очаквахме нашето проекторешение да влезе за обсъждане в парламентарната зала след няколкоседмичните ни усилия", каза още Шопов.

"Явно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г натисна педала. Педалът е натиснат и той се оказа Яне Янев", коментира депутатът.

Последвайте канала на

Novini.bg
1828 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.23 | 23:26

3
ама то е тъй-никой не иска повече да бъде с него . . . .
nnn

2011.11.23 | 23:26

2
Ataka imat nai hubavi idei planove , pone ako shte gi kradat - da gi sbudnat , nqma da e nikak losho !! inache qneto si e pedal !

2011.11.23 | 23:26

1
ебахти заглавието, ще рече човек че Б.Б го е яко закъсал та си иска от Я.Я

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини