Соломон Паси за екипа на Ирина Бокова: Не е важно дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки

  • 31 март 2016 08:45

  • 2343
  • 4
Соломон Паси за екипа на Ирина Бокова: Не е важно дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки
©

Екипът на г-жа Бокова е една работна група, която е одобрена от външния министър. Прави ми впечатление, че се обсъждат маловажните неща. Тези хора ще подготвят едни папки, а кампанията се води от държавата. Това каза лидерът на Атлантическия клуб Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и в ефира на БТВ.

Думите му са по повод твърденията, че в екипа на Ирина Бокова има хора от бившата ДС.

„Обикновена тази тема с картончетата се повдига от хора, които нямат биография. В една такава кампания трябва да се прилага принципът за котката. "Че не е важно дали е черна или бяла, а дали лови мишки", подчерта Паси.

Бившият външен министър припомни, че и срещу него е имало кампания срещу влизането на България в НАТО.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2343 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Естето

2016.03.31 | 21:01

4
Господин Паси, как да няма значение картончето. Колко умни, способни и природно надарени хора бяха затрити от некадърните, прости и жестоки комунисти и техните подлоги и копои?!Ако някой Ви каже, че темата за Холокоста трябва да бъде забравена и да не се взима под внимание дали някой престарял есесовец живее на воля, Вие драги ми мислителю какво ще кажете?

2016.03.31 | 19:21

3
" не е важно дали е черна или бяла, а дали лови мишки" това са думи на един китайски ръководител Дън Сяопин и редно като го цитира да го спомене а не да си преписва тези думи като свой .
Пояснение

2016.03.31 | 15:56

2
За наивното Паси и другите заблудени като него! Тя котката може да лови мишки, ама важното е, че няма да ги лови в нашето мазе, а в руското! Усещаш ли къде е разликата? Просто котката е руска!
Sofia

2016.03.31 | 12:50

1
Toa Pasi otkri Amerika. Ha, ha, ha.. Neznam dali arabite shte iskat da "lovat mishki".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини