Шефът на "Терем": Срещу мен се изсипа порой от лъжи и манипулации

  • 18 март 2016 15:49

  • 2507
  • 3
Шефът на "Терем": Срещу мен се изсипа порой от лъжи и манипулации
© Канал 3

"Терем" ЕАД няма сключен договор с кантората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Това заяви на пресконференция председателят на Съвета на директорите на дружеството Стоил Яков, който каза, че поводът за пресконференцията е "пороят от лъжи и манипулации", които са се изсипали по негов адрес и по адрес на управляваното от него дружество. "Това е лъжа номер едно", заяви Яков в отговор на въпрос защо след като "Терем" ЕАД има правен отдел, е сключен договор за правна помощ с кантората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и как ще отговори на твърдения, че е налице конфликт на интереси. "Терем" ЕАД няма сключен договор с кантората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, заяви Яков. По думите му дружеството има сключен граждански договор с юриста Васил Танков, когото Яков определи като блестящ юрист, който се е съгласил, помолен от него, да дойде и да помага на "Терем".

Стоил Яков каза, че "Терем" е едно от големите търговски дружества и няма правен отдел. Има един юрист, жена, която е в майчинство, а на нейно място има назначена друга жена, която също предстояло да излезе в майчинство. Не може едно такова огромно предприятие, с огромни възможности, да работи само и единствено с един юрист, посочи Яков, като подчерта, че имат непрекъснато огромен обем от работа.

Последвайте канала на

БТА
2507 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.19 | 08:31

3
Разрушителният блок помля България! В затвора за всеки един дупетат от разрушителния блок!

2016.03.19 | 02:49

2
ще си ходиш

2016.03.19 | 00:26

1
Тоя що гледа като насран.

Добави коментар

Водещи новини