Кунева: Ситуацията с ДСБ затруднява всички

  • 18 март 2016 13:15

  • 1613
  • 1
Кунева: Ситуацията с ДСБ затруднява всички
© Булфото (архив)

Да си и в опозиция, и в управление е крайно нелогична ситуация, мисля, че тя затруднява всички.

Това коментира пред журналисти в парламента вицепремиерът и лидер на ДБГ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, след като вчера ГЕРБ поиска една от партиите в Реформаторския блок - ДСБ, да излезе от властта. Тя призова Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да каже трябва ли формацията му да остане във властта. Очаквам да вземат решение, което ще облекчи и техните структури, и ще направи РБ един нормален предвидим партньор, поиска от тъмносините си колеги Кунева и добави, че, ако голямата част от членовете на ДСБ смятат, че трябва да бъдат в опозиция, както твърди председателят им, нека да го направят.

Ако една част от тях не са съгласни и подкрепят оставането, например, на министър Петър Москов във властта - нека и те да го кажат, настоя вицепремиерът. Най-важното, според Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, било ДСБ да се определят, защото нямало такава форма на управление, в която хем да си в опозиция, хем да си на власт. Тя легитимира Найден Зеленогорски като единствения председател на ПГ на РБ така: "Има един председател, който е Найден Зеленогорски, и тъй като тук говорим за формулата на управление, знае се къде стои една управляваща партия. Г-н Найден Зеленогорски представлява РБ в парламента".

Последвайте канала на

БТА
1613 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.21 | 22:46

1
Кунева,червена кукувице,РБ беше създаден,за да гарантира РЕФОРМИ! И след като ти и твоята ДБГ не искате реформи или имитирате такива,то е редно ВИЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ РБ и да се гушнете с Герб във поредното некадърно и безперспективно управление!

Добави коментар

Водещи новини