Ирена Соколова: В ДСБ са в разкрачен стоеж и не знаят кои са

  • 18 март 2016 13:26

  • 1720
  • 2
Ирена Соколова: В ДСБ са в разкрачен стоеж и не знаят кои са
©

В ДСБ са в разкрачен стоеж и не знаят кои са.

Това каза днес във Варна Ирена Соколова, народен представител и председател на Жени-ГЕРБ, предаде БТА. Вчера ние направихме нашето волеизявление съвсем осъзнато, защото наистина сме на предела на възможностите си да търпим своеволията на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и неговите подопечни в ДСБ, посочи Соколова. Тя допълни, че е недопустимо, докато премиерът спира обществени поръчки за милиони, вече милиарди левове, разни хора да вършат своеволия, защото като паразитиращ организъм са се впили във властта.

Аршинът за министрите трябва е еднакъв за всички, каза още Соколова. По думите й министрите от ГЕРБ се отчитат непрекъснато, депутатите са в диалог с тях и виждат какво означава какво означава съвместна, активна, прозрачна, резултатна работа. Искаме отчетност и от другите министри, допълни Соколова.

Във Варна председателят на Жени-ГЕРБ участва в бизнес форум, посветен на възможностите за финансиране по оперативните програми до 2020 година. В дискусията участваха представители на малкия и среден бизнес, образованието, гражданския сектор. Лектор на форума беше консултантът Елза Григорова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1720 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.27 | 13:59

2
хахаха Рада Дълбоката в разкрачен стоеж само чака някой да и го опере хахаха

2016.03.27 | 13:58

1
Поне на тъпи патки Герб случиха! Десито,Караянчева,Дукова,Свинетка,Цецка и ред кифли и калинки.

Добави коментар

Водещи новини