Миков: ГЕРБ призна провала си в президентската институция (видео)

  • 18 март 2016 11:18

  • 1904
  • 6
Миков: ГЕРБ призна провала си в президентската институция (видео)
©

Все повече се задълбочават противоречията в управляващото мнозинства. Безпределно ясно е, че днешното управление се гради на бизнес и на сделки. След спирането на обществените поръчки- ще намалеят живителните му сили . Онова роене в дясно е ясно. ГЕРБ призна провала си в президентската институция с това, че няма да подкрепи тази президентска двойка на следващите избори. Държавният глава прокарваше политиката на една партия – на ГЕРБ. Връща закон за монополите, а днес ГЕРБ каза, че няма да го подкрепят за следващ мандат. Това заяви от трибуната в НС лидерът на „БСП Лява България” Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

„Излезе и докладът на ЕК, той прехвърля България от 2-ра група в 5-та. Обръща се специално внимание на демографската криза и катастрофа, която те ще донесе след себе си, която се задълбочава по времето на ГЕРБ. Управляващите отклоняват всеки законопроект, предлаган от БСП, за справяне със ситуацията”, смята още червеният лидер.

По думите му се увеличават дълговете на общините, преди всички на тези, управлявани от ГЕРБ. „Те ще се плащат от всички нас. В здравеопазването сме свидетели, че гражданинът няма достъп до безплатно и достъпно здравеопазване. Голяма част от българите, които нямат работа, ще чакат до 68 години, за да се пенсионира. Все повече се подменят конституционните права на гражданите. Премиерът спира обществени поръчки и подменят закони, губят от това все повече подкрепящите го партии и граждани”, смята Миков.

Според него от БСП са последователна опозиция. „Опозицията не ни е самоцел, няма да допуснем да бъдем въвлечени в укрепването на правителството – то не е в полза нито на майките с децата, на пенсионерите, на демографската криза. Ще продължим да бъде опозиция и никакви предложения за министерски постове няма да могат да ни изкушат”, отсече още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
1904 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.03.20 | 00:17

5
Миков, костовистите в управляващата коалиция всячески рушаха диалога между управляващи и опозиция, защото най големия им страх е че ГЕРБ и БСП могат да се обединят народа и страната да тръгне напред! Стига с това делене Миков ''СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА''
манев

2016.03.20 | 00:17

6
Тъпата му глава няма да разбере, че народа не се интересува от претърпялата куп козметични операции партия.
баста

2016.03.20 | 00:17

4
Ех ,др. Миков ,как не разбрахте (как не ви увряха бетонните чутури) ,че само с противопоставяне - не става. Хората не желаят (повече) да слушат ,какво няма и не може да стане ,хората искат да чуят - КАК и КОГА ще стане ! Ако не престанете с болшевишката реторика (с която сте закърмени) ,на следващите избори ще сте след "Глас народен".
Мохикана

2016.03.20 | 00:16

3
ГЕРБ са пълен провал във всяко едно отношение. Те са лъжци и крадци, вълнуващи се единствено само от властта, като източник на финансови ресурси за собствена изгода!
stoiko

2016.03.20 | 00:16

2
Dr. Mikov skriite se ve4e s tapite si izkazvanija.

2016.03.20 | 00:16

1
А бе пияницо, не разбрали, че където и да те внедрят си БИВШ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини