Валентин Радев: Борисов да накара Радан Кънев да се извини

  • 18 март 2016 07:54

  • 1518
  • 1
Валентин Радев: Борисов да накара Радан Кънев да се извини
©

"Чашата преля. РБ говорят едно, а правят друго. Поставили са си цел да има честност и почтеност при харченето на парите за най-бедните, говорят, че ще прекратяват партийните назначения, а сега в „Терем” има 5-ти директор, който не е професионалист. Скандално е, че има назначаване и на шофьор на заплата с 1250 лева на въпросния директор, а един войник взима на половина от тази сума. Шефът на борда на директорите на "Терем" е Стоил Яков - шеф на националния предизборен щаб на ДСБ. Той е сключил договор за правна помощ с кантората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и - "Николова, Кънев, Калинов". Това заяви Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 от ГЕРБ в ефира на бТВ.

„Премиерът не е очаквал това, което се случи. Ние не сме чували такива хули от коалиционния си партньор. Борисов да го накара да се извини. Това е възмутително. Никого няма да гоним от ДСБ, като са толкова морални – нека сами им поискат оставките. Ние защитаваме и Москов, и Ненчев, те са наши министри. Като дойде премиерът ще поискаме дисциплиниране на коалицията. Всичкото насложено едно над друго доведе до вчерашната ни реакция”, каза още той по повод "бунта на кораба", докато Борисов е в Брюксел.

Не ние не знаехме, че са в опозицията. Не знаем кой е лидерът им – ту е Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, ту Найден Зеленогорски, каза още той и добави, че трябва да имат един лидер.

Последвайте канала на

Калина Христова
1518 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.18 | 19:58

1
MAINATA VI TIKVI

Добави коментар

Водещи новини