Не можеш да бъдеш министър на опозицията, която е част от управлението, обяви Кунева

  • 17 март 2016 17:25

  • 2053
  • 6
Не можеш да бъдеш министър на опозицията, която е част от управлението, обяви Кунева
©

Този лидер на ПГ на Реформаторския блок се нарича Найден Зеленогорски. Когато ние започнахме работа в парламента, имаше двама съпредседатели – Радан Кънев и Найден Зеленогорски, и ние редувахме дежурства всяка седмица. Когато се оказа, че една от партиите е в опозиция, лидер остана Зеленогорски. Когато си в опозиция, не можеш да бъдеш овластен управител.

Това обяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ вицепремиерът и министър на образованието Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Найден Зеленогорски се е нагърбил с това да подкрепя управлението, да предлага важни за цялостното ни развитие закони и да намира достатъчно съгласие с останалите ни парламентарни групи, допълни Кунева.

На въпрос ще останат ли в управлението министърът на отбраната Николай Ненчев и министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, Кунева подчерта: „Формирането на правителството е задача на премиера. Така го пише в Конституцията“, но допълни: „Не можеш да бъдеш министър на опозицията, която е част от управлението“.

По повод пресконференцията, свикана спешно от ДСБ, на която Радан Кънев призова „Щом ГЕРБ не са доволни от кадровата политика на Борисов, да му поискат вот на недоверие“, образователният министър бе категорична: „Аз не съм упълномощавала г-н Кънев да говори от мое име“.

„Управлението в момента е изключително трудно и е въпрос на поемане на много голяма отговорност“, изтъкна Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Попитана обидена ли се чувства от постъпките на ДСБ, Кунева отвърна: „Не, ядосана съм, затова че РБ, който има изключително свестни хора, ние трябва да се борим с медицински квалификации. Не може така“.

Последвайте канала на

2053 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.03.22 | 10:28

6
Ти ЛИШИЧКЕЕЕ, колко си хитра тиии....

2016.03.22 | 10:28

5
Дръж кокала здраво, сега ти се е паднало, че ще ти е за последно!
ДБГ

2016.03.22 | 10:28

4
Дааа Москов да си тръгва от ДБГ имаме по -добър от него за тази работа. Ние имам по - свестен, по-умен, и по-красив и не не изглежда като дрогиран.!!!

2016.03.22 | 10:28

3
Тая никога няма да излезе от властта ,дори земята да спре да се върти.

2016.03.22 | 10:28

2
Мръсна червена кукувица!
piko

2016.03.20 | 00:09

1
pone si priznavat za oblagite ot vlasta da im e ,,,,, a m,,,,ta

Добави коментар

Водещи новини