Или максимални промени, или никакви, обяви Главчев за съдебната реформа

Или максимални промени, или никакви. Необходимо е квалифицирано мнозинство.

Това заяви в предаването „Още от деня“ по БНТ зам.-председателят на НС Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по повод съдебната реформа.

Припомняме, депутатите приеха на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт, с което ВСС бе разделен на Пленум и две колегии.

Идеята, обясни Главчев, е да няма намеса на прокурорската квота по време на съдийската и обратно.

Той разкри, че в меморандума, който премиерът Бойко Борисов подписа, липсват подписите на останалите в управляващата коалиция.

За задължителното гласуване, Главчев каза, че най-вероятно референдумът на Слави Трифонов ще се проведе и е хубаво избирателите да бъдат попитани за това.

По отношение на дебатите за къмпингуването, Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в бе категоричен: „Борисов е най-диалогичният премиер в историята на България. Той изслушва всяко едно мнение. И сега доста от къмпингуващите се оплакват, че е непочистено. Ако под диво къмпингуване се разбира да се прави боклук, никой няма да го приеме това нещо“.

Коментари

  1. 2016.03.17 | 09:04
    Толкова посредствен,ограничен селски тарикат! Типичен представител на Герб.
  2. 2016.03.16 | 21:26
    Ot selo Glavan !
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет