НС обсъжда промени в Закона за местните данъци и такси

  • 30 март 2016 09:43

  • 839
  • 0
НС обсъжда промени в Закона за местните данъци и такси
© Булфото

Парламентът ще обсъди на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси, предвижда програмата за тази седмица.

Депутатите ще разгледат и Проект за решение за откриване на Факултет по фармация в структурата на Медицинския университет - Плевен, както и ратификация на Общото споразумение за създаване на рамка за управлението и условията на Механизма за Турция в полза на бежанците и на сертификата за принос на Република България с приложения към него график на плащанията.

В програмата е и Административен мониторингов доклад за 2014 г. по изпълнението на Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите /2012 - 2020/.

За четвъртък е предвидено обсъждане на второ четене на промени в Закона за съдебната власт, както и Годишен доклад на министъра на правосъдието за изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека по дела срещу Република България през 2014 г.

Целият пленарен ден в петък е определен за парламентарен контрол.

Лидерът на БСП Михаил Миков поиска министърът на здравеопазването Петър Москов да информира днес депутатите във връзка с протестите на личните лекари. Председателят на парламента Цецка Цачева обеща да покани министъра.

Последвайте канала на

839 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини