Гърция играе ролята на една голяма транспортна фирма, разкритикува я Симеонов

  • 15 март 2016 17:37

  • 2351
  • 13
Гърция играе ролята на една голяма транспортна фирма, разкритикува я Симеонов
©

Т. нар. Балкански маршрут вече е затворен и той вече е минат. Няма връщане назад. Теоретични винаги има някакви рискове, но според обстоятелствата за България няма риск. Това е нещо, с което можем да се поздравим. Това е началото на решаването на бежанската криза.

Това обяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Може би сега е моментът да поздравим целия унгарски народ с националния празник на страната. Това е великият успех на Виктор Орбан – затварянето на западния балкански маршрут. Този човек се доказа като унгарски патриот и затвори границите с Гърция“, изтъкна Симеонов.

„Предложението за изолирането на Гърция дойде от Орбан. Защото той знаеше, че Гърция стимулира съзнателно бежанския поток. На него му стана ясно, че Гърция играе ролята на една голяма транспортна фирма“, категоричен бе патриотът.

Симеонов продължи с нападките, като даде своята гледна точка за голямото струпване на бежанци на гръцко-македонската граница.
„КПП между Идомени и Македония няма. Какво правят тези бежанци? Отговорът е жп линия. Те се товарят с фериботи, плащат си затова да се качат. Гръцките граждани печелят от това транспортиране на бежанци. Карат ги в Солун, от Солун, предимно вечерно време, ги товарят с влаковете и тука. Тези хора имат пари и гръцката държава вече повече от 2 години им прибира парите и ги транспортира“, отбеляза лидерът на НФСБ.

Гърция не регистрираше бежанците, припомни още той и поясни: „Защото според Дъблинското законодателство, ако един бежанец бъде хванат, той трябва да бъде върнат в държавата, където първо е бил регистриран. Тези държави, интересно, се оказаха Австрия и Германия“.

„Защо няма заплаха за България? Гърция в момента е в много тежко положение, в изолация. Същите тези, които скачаха, че ще им намаляват пенсиите, в момента затвориха границите, оставиха бежанците в Гърция, те мълчат и траят. Защо? Защото са наясно, че всяка следващата реакция би довела до още по-тежки последици. Единствената държава, с която Гърция има добър стокообмен, е България“, коментира още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той обаче завърши с нещо още по-любопитно.
„Турските трафиканти на хора прекарват хора към България само с помощта на българските граничари“, разкри Симеонов.

Последвайте канала на

2351 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Близнаците „патриоти“

2016.03.22 | 19:42

10
„Атака“ и ПФ са близнаци направо. И двете партии са създадени точно от този човек на снимката, който се казва Валери Симеонов. И „Атака“ изникна от телевизия „Скат“, и патриотичен фронт се роди отново в същата телевизия, със същите водещи и същите физиономии, които създадоха „Атака“.

2016.03.22 | 19:43

13
Aбе смешнико преди Волен Скат бяха една кабеларка с врачки и чалга!Волен имаше книги,беше в Монитор много преди Скот да се помислят за патриоти!
Пешо

2016.03.22 | 19:43

12
Забравяш кой покани Сидеров в телевизия „Скат“, кой му даде трибуна, кой го облече, даде му заплата, даде му трибуна, застана зад него, популяризира му партията, помогна да се учреди и т.н. Това е телевизия „Скат“ и Валери Симеонов. Ако го нямаше Валери Симеонов, Сидеров досега щеше да бъде извън политиката и може би в ледницата, където му е мястото.

2016.03.22 | 19:43

11
АТАКА я създаде Сидеров,а тоя на снимката само го копира и му краде идеите.

2016.03.22 | 19:42

9
Винкел гледай си гей порнотo и не се занимавай с другите държави!Най-много да ни докaраш някой скандaл.

2016.03.22 | 19:42

8
Сидеров,като беше в политиката,Валери Симеонов крадеше желязо и въртеше педалско пoрно.Покрай Сидеров станаха патриоти и политици Балаевски скотовете му.
alexn

2016.03.22 | 19:41

6
Тоя индивид Симеонов с дебелака Каракачанов целуват ръка на Борисов, козируват на Цв. Цветанов и се пънат за националисти - смях в залата! Поздравяват Орбан смешници, вместо да изметат Борисов седят и лапт народни пари! ПФ=АТАКА=ВМРО=на предатели! Всички националисти предатели! Абе Симеонов пич що не питаш къде е оградата??? Питай Борисов що лъжете за оградата!

2016.03.22 | 19:42

7
мамицата ти и гяурска да иба в гъзъ лайнян селянин плод на пиянска циганска чекия как не те е срам да приравняваш уподите от ПФ с великата АТАКА , ще те намеря копеле проклето и ще умреш бавно и мъчително заедно с мръсното ти кypвенско циганско семейство !

2016.03.22 | 19:41

4
Този Симеонов говори доста истини за разлика от налудничавостта на другия патриот.

2016.03.22 | 19:41

5
Не така приятелю, Сидеров ще го канонизираме светец. Светец на простаците.

2016.03.22 | 19:41

3
Защо крадец на винкели и измамник завлякъл десетки хора е народен представител ?

2016.03.22 | 19:41

2
И тоя започна да обикаля всички телевизии и да ръси какви ли не глупости.Голям патриот! Щом е за парата продава си душата ,продава си децата ,продава си колата ,продава си жената ,както пише великият Хр. Ботев.

2016.03.15 | 21:04

1
наблегнете на думата ПРЕКАРВАТ тръмп ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !

Добави коментар

Водещи новини