Цветанов във "Фейсбук": Днес чух и прочетох доста неща по свой адрес

  • 10 март 2016 20:38

  • 1746
  • 2
Цветанов във "Фейсбук": Днес чух и прочетох доста неща по свой адрес
©

Днес чух и прочетох доста неща по свой адрес във връзка с отхвърлените текстовете от Закона за електронната идентификация.Това написа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа председател на ПГ на ГЕРБ на официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук”.

“Силно съм изненадан от тази хиперреакция на някои кръгове! Първо, тези два параграфа е предвидено и сега в законопроекта да влязат в сила през април 2017 г. Ако дотогава МВР не може да подготви смислено изменение на Закона за личните документи и да го внесе за приемане, значи говорим за нещо друго! Когато излагам юридически аргументи - съм ретрограден!”, написа Цветанов.

„Но никой не слага правен аргумент, срещу моите мотиви, а само клишета.Сигурно така мислят и вносителите на чипове. Когато не се отговаря с аргументи, а с извиване на ръце и ултиматум, става дума за чист лобизъм в полза на определени фирми. Това няма как да го допуснем и ГЕРБ няма да толерира подобен подход. Още повече, когато става дума за сигурността на личните документи и за националната сигурност. Да си прави някой експерименти, за да обслужваме интересите на заинтересовани кръгове? Няма как да стане. Пък нека да казват, че съм ретрограден”, написа още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Калина Христова
1746 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.11 | 21:50

2
обратно вънрешен министър че тая Чварова за никъв не стаа

2016.03.11 | 21:49

1
Кога ще влезе в затвора?

Добави коментар

Водещи новини