Цветанов: Водим разговори с Росен Желязков за нова номинация

  • 10 март 2016 14:58

  • 1573
  • 1
Цветанов: Водим разговори с Росен Желязков за нова номинация
© Булфото

Процедурата за избор на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) може би ще бъде прекратена и веднага ще бъде стартирана нова. Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той призова да се ичзчака решението ще на парламентарната комисия по икономическата политика. "Може би след всичко това, което се случи вчера, и поради това, че има само един кандидат за председател и той се оттегля, ще се върви към прекратяване на процедурата и веднага стартиране на нова", каза Цветанов.

Той допълни, че е изненадан от решението на Росен Желязков да се оттегли от надпреварата, но това е негово лично волеизявление, с което всяка комисия трябва да се съобрази. На въпрос дали ГЕРБ ще предложат отново Росен Желязков за председател на КЗК, Цветанов каза, че ще водят разговор с него, за да разберат дали ще даде съгласието си да бъде евентуално номиниран отново. "Но това е негов личен избор и трябва да се съобразяваме с него", добави той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1573 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
DOGAN OPLODI QLOVATA KURVA BOIKO S TRAVESTIT

2016.03.12 | 19:56

1
ei pedal ..bqgai v 3atvora kurvoooooooooo

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини