Цветанов за оградата по границата: Изпитвам неудобство от отговорите на областните управители

  • 09 март 2016 16:06

  • 1894
  • 3
Цветанов за оградата по границата: Изпитвам неудобство от отговорите на областните управители
© Булфото

По предложение на председателят на Вътрешната комисия в НС Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, бе прекратена дискусията относно изграждането на граничното съоръжение на българо-турската граница, предаде репортер на Novini.bg.

Днес на изслушване в комисията се явиха зам.-министърът Филип Гунев и областните управители на Хасково – Станислав Дечев , Ямбол – Димитър Иванов и Бургас – Вълчо Чолаков. Отговорите, които получиха депутатите, не бяха задоволителни. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отбеляза, че изпитва неудобство от тях.

Красимир Янков от БСП поиска ясно да бъде отговорено кой носи отговорност за строителството на това съоръжение. Областните управители категорично заявиха, че те са тези, които носят пряка отговорност за изграждането на оградата, която трябва да защити националната сигурност на България.

Дискусията ще продължи след 2 седмици, като на нея ще присъства и финансовият министър Горанов и вицепремиерът Бъчварова. Единствено областният управител на Ямбол обясни, че му остават 8 км от строителството на оградата. Трябва да изготвят и остойностяват проектите за този участък.

От „Гранична полиция” обясниха, че интегрираната система в по-отдалечените участъци не работи. По думите им тя е била проектирана преди 7-8 години, когато за 12 месеца са преминавали около 50 души, а в момента на час преминават по толкова.

Последвайте канала на

Калина Христова
1894 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.10 | 08:43

3
За оградата говореше преди години ,един 'луд" -Сидеров ! Сега се сещат и ГРОБ-арите !Май и другите "глупости ",които говори "лудия " ,ше излезат ....истина !

2016.03.10 | 08:39

2
Какво се мотаят с тая ограда , наказания за отговорните !!!!

2016.03.10 | 08:39

1
PEDALA BOIKO NE DAVA-ISKA DA GO ibut VSIZKI RQZANI

Добави коментар

Водещи новини