Деница Гаджева подаде оставка от ръководството на Атака

  • 21 ноември 2011 09:18

  • 13160
  • 13
Деница Гаджева подаде оставка от ръководството на Атака
©

Подавам оставка от Централния сбор за да разсея всякакви съмнения относно някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете. Искам да стопирам нападките към г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и към цялото ръководство, защото те не са само към него, а към цялото ръководство на партията, към Централния сбор, заяви депутатът от "Атака" Деница Гаджева.

Оставката идва само два дни след като Гаджева бе обвинена от изгонения от "Атака" евродепутат Димитър Стоянов, че тя съсипва партията. През последните седмици в пресата се появиха публикации, че Деница Гаджева е в много близки отношения с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Втори мандат съм народен представител. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт. Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора", каза Гаджева.

"Аз си спечелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза "Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората!" Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на "Атака". Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии.

Според Деница Гаджева "единствената причина за скандала в партията е, че хора от централата, близки до тази личност, са били освободени от постовете им". "Така беше ограничено влиянието на въпросната личност. Няма да споменавам имена, вие всички се сещате за кого става въпрос", каза още Деница Гаджева.

Последвайте канала на

Novini.bg
13160 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
1

2013.12.14 | 13:34

13
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !

2013.12.13 | 00:10

12
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2013.12.12 | 14:45

11
плащат ли ти бе нещастник да спамиш навсякъде? ако ти плащат за лекарства да ги даваш че и да не ти стигат, мама ти дееба дива. като пукнеш колега спамер да ти насере паметника.
sport

2013.12.12 | 14:43

7
след толкова спам по коментарите във всички теми,дори да съм се изкушавал да си поръчам от тази фирма,сега категорично ще се откажа
76

2013.12.12 | 14:45

10
Нищо лошо на Волен му се е преебало от колежка и си поискал и тя дане го угорчи ще му даде да изпразни цистерните
q

2012.01.19 | 19:16

2
Мисля че Сидеров и тази Деница се държат много фостойно. Слушах преди няколко дни Сидеров по телевизията когато го питаха за това, и той поникъкав начин не тругна да напада и да плюе, а си говори съвсем нормално и каза на журналистите да попитат Димитър Стоянов и да не интерпретират и да му вменяват неща които някой си бил казал на него. Е вдия Сотянов какви почна да ги бръщолеви и както се оказа всичко е за власт, а сидеров допоследно си мисля че не вярваше че Стоянов и майкаму ще се обърнат така срещу него. Скарали се и вече неса заедно ок, раздялят се нормално и болката не я превръщат във злоба по медиите. А някои много умело използват тази ситуация за да "свалят" Сидеров.

2013.12.12 | 14:44

9
Използваш в едно изречение Болен Лидеров и достойно поведение ? Това някакъв опит за майтап ли е? А и примера ти издиша - достойно поведение е да отговори на въпроса, а не да каже "ходете питайте еди кой си". Аз разбирам, че има специална точка в устава на бАТАКА, който забранява да се приемат за членова хора с IQ, по-високо от 60, ама повечето поне си траят, не се опитват да ръсят... то това и глупости не са, това са неща, лишени от каквато и да е било логика.

2012.01.19 | 19:17

3
ей тая деница е много готина, ако тя има нужда от чистокръвен расов осеметител с кеф ще я забременя, не разбирам такива красиви жени що не земат да раждат Българчета а се занимават с политика. политиката е мръсно нещо а намешат ли се жени с мръсни женски интриги , става мазало
alexandra

2013.12.12 | 14:43

8
А бе готина е, ама ме дразни малко или много повече от Капка...:)
valentin

2013.12.12 | 14:43

6
dave ,za6to tazi denica se zanimava s bolen 4ovek,aaaaaaaaaa.nqmali za neq dostoen 4ovek
Ivan

2013.12.12 | 14:43

5
Mome, ako si uspiala da se sdobiesh s jilishte i kola, begai veche ot politikata nadalech, che kolkoto poveche se rovi - tolkova poveche shte mirishe. Shte ti e trudno da si namerish posle jenih, osven ako ne go gushnesh bate Volen...Toi pozastaria dosta, a e i div petel, shte ti doide akala, no moje i da e kasno.
Ivan

2013.12.12 | 14:43

4
Mome, ako si uspiala da se sdobiesh s jilishte i kola, begai veche ot politikata nadalech, che kolkoto poveche se rovi - tolkova poveche shte mirishe. Shte ti e trudno da si namerish posle jenih, osven ako ne go gushnesh bate Volen...Toi pozastaria dosta, a e i div petel, shte ti doide akala, no moje i da e kasno.
г

2011.11.22 | 22:18

1
Истината излиза наяве рано или късно. Цялата история вони и това дали Деница е любовница на Сидеров много лесно може да се докаже. Но после е много трудно да се изчисти името след като всички медии пишат сякаш по шаблон. Както се казва - иди доказвай после че нямаш сестра... И народа прост, дай му зре;ища, що да мисли...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини