Деница Гаджева: Партията на Капка е партия на гадачки

  • 01 април 2012 11:43

  • 7042
  • 9
Деница Гаджева: Партията на Капка е партия на гадачки
©

Депутатът от Атака Деница Гаджева обяви, че новата партия на Капка Сидерова е партия на врачките и гадачките.

„Нещата ми приличат на спиритуализъм. Поне с такова впечатление оставам. В момента Капка за мен прави партия на врачките и гадачките. Може би има залитане на Капка в спиритуални сеанси. Дано не е така, но аз съм с такова впечатления, обясни Гаджева.  Сеанси не ми е правила. Далеч съм от тези неща. Страх ме от хора, които се занимават с такива неща.”
Гаджева обясни още, че не е била близка с Капка, а са имали колегиални отношения. Тя разкри обаче, че е била свидетел на неприятни случки. Става въпрос за посегателство срещу едно момиче, което е било изхвърлено от партията от Капка, защото смятала, че тя е имала връзка с Волен. "Момичето бе с добро образование. Беше мой помощник, но бе изхвърлена. Също така съм била свидетел на грозни сцени между Капка и Калина. Присъствала съм на скандал на маса, при който Капка се скара на Калина”, обясни Гаджева.

Младата депутатка обясни също така, че е мълчала до момента, в който не е била нарочена за любовница. В пресата бяха публикувани снимки на Деница Гаджева как се качва в колата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на морето. „Обяснението е просто. От години тренирам китайско бойно изкуство. Всяка година правим лагери. Бях на морето на лагер. По това време Волен правеше обиколка в страната. Снимките, които се пуснаха, са как си сплитам косата, как влизам в колата. Много пъти съм се возила в колата на Волен, защото се е налагало”, обясни Гаджева.

Тя призна също така, че е обмисляла да напусне партията, но професор Станислав Станилов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  са я разубедили, пише Блиц.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7042 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
pl

2015.06.20 | 07:55

9
тая капка даде интервю и сядайки на стола,за малко да и се види путката,толкова къса рокличка беше облякла.ами как да е иначе,като е постоянно пияна и не знае с какви дрехи се е навлякла
6996

2015.06.20 | 07:55

8
как само започва статията''Депутатът от Атака Деница Гаджева''...на това момиче трябва да и е ясно че с курванлък депутатска кариера не се гради.Още когато омачка чаршафите с Болен,трябвало да и е станало ясно че е сбъркала с този нарко-зависим уж националист,който плаща за скъпи подаръци и вечери,а народа е гладен и се чуди как да свърже двата края....голям националист.

2015.06.20 | 07:54

7
деничка става само да поема в путката си дъртите пръчки на партийците
челопеч

2015.06.20 | 07:54

6
какво е гадачка?

2015.06.20 | 07:54

5
Явно е някакъв новобългарски език или на езика на глупаците. Затруднявам се нещо със смисълта на мисълта на такива умни изказвания. Ние нали не сме от парламента не ги разбираме тия неща. Сигурно ще го впишат скоро в тълковния речник и бог да пази България от такива малоумни политици.
mitko

2014.01.05 | 14:12

4
PARTIQTA NA KAPKA E PARTIQ NA PREDATELITE, KAKVO O4AKVATE OT JENA KOQTO HODI PO VRA4KI KATO VERA KO4OVSKA I RED TAKIVA BOKLUCI, AZ SMQTAM 4E V 21 VEK NE E NORMALNO DA HODI6 PRI TAKIVA GADATELI,VRA4KI, EXTRASENSI I PODOBNI KOPELDACI
denica

2014.01.05 | 14:12

3
denico,travestit mrusen mirizliv izmii si krakata,a posle i ystata predi da spomene6 imeto na KAPKA.........

2014.01.05 | 14:12

2
kakvo ni interesuvat nas tezi raboti.zachto ni zanimavate s gluposti.vie dokazvate vsi4ki kolko ste nekadarni za politici sled kato ni zanimavate sas semeini skandali.partii mi praviat van ot parlamenta.gospod da vi nakage dano.horata bavno umirat ot glad a te har4at narodni pari za gluposti.
eskimos

2014.01.05 | 14:11

1
partiqta i priv1rjenicite iz4ezvat,no parite i apartamentite ostavat:)

Добави коментар

Водещи новини