Караянчева за спирането на обществени поръчки: По-добре късно, отколкото никога

  • 02 март 2016 08:24

  • 1433
  • 3
Караянчева за спирането на обществени поръчки: По-добре късно, отколкото никога
©

Протестиращите вчера бяха недоволни от забраната за къмпингуване. В Закона за туризма ясно ще се формулира какво значи къмпингуване, така че няма драма, проблемът ще бъде решен. Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод приетите вчера промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Хотелите на плажа са факт, те са построени в едно друго време, няма как да се съборят. И на мен ми се иска да има повече свободни пространства, повече въздух, но строителството е факт, трябва да го запазим, коментира тя.

По повод спирането на обществени поръчки Караянчева заяви, че това се прави, за да бъдат прекратени съмненията в обществото, че поръчките са нагласени. В крайна сметка възложителят винаги има право да развали обществената поръчка. По-добре късно, отколкото никога. По новия закон ще има по-голяма прозрачност и процесът, който винаги е водил до някакви съмнения, ще бъде осветен, посочи депутатът от ГЕРБ.

Управляващата коалиция е стабилна. С всеки изминал ден диалогът с колегите се засилва, има по-добри резултати. Научихме се да отстъпваме, когато е необходимо и мисля, че това ще доведе до по-резултати в изпълнителната власт, заяви Караянчева.

По думите й, отношенията между ГЕРБ и Реформаторския блок са добри. Водихме разговори и това, което се получи като продукт, е добро. Аз го наричам план-график – в документа има ясно разписани цели и конкретни срокове за постигането им, каза още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1433 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.07 | 20:40

3
Тъпа фитка ! Гербаджийска кифла.

2016.03.07 | 20:40

2
Тази стана много голям специалист по всички въпроси и за това сме в това положение . Бо....ук.

2016.03.07 | 20:40

1
Въпросът не е да си признаеш че си се осрал , а защо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини