Плевнелиев се среща с БДЦ

  • 02 март 2016 07:42

  • 833
  • 0
Плевнелиев се среща с БДЦ
© Булфото

Днес президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще приеме представители на парламентарната група на "Български демократичен център" (БДЦ).

Срещата се провежда в рамките на Месеца на политическите консултации на държавния глава с парламентарно представените политически сили. Президентът вече разговаря с представители на АБВ и "Атака".

На традиционните политически консултации ще бъдат обсъдени приоритетите на парламентарно представените партии за 2016 г.

Държавният глава подлага на обсъждане следните теми: актуална политическа обстановка в страната и перспективи; актуални мерки за продължаване през 2016 г. на реформите в секторите правосъдие и вътрешен ред; борба с корупцията; административна реформа и електронно управление; здравеопазване, образование, пенсионна реформа и реформа във водния сектор; други мерки в изпълнение на стратегическите цели и приоритети на НПР "България 2020" и начало на подготовката на "България 2030".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
833 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини