Ненчев: Готови сме да окажем пълно съдействие на МВР в опазването на границата

  • 25 февруари 2016 14:17

  • 1275
  • 4
Ненчев: Готови сме да окажем пълно  съдействие на МВР в опазването на границата
© Булфото

„Готови сме във всеки един момент да защитим териториалната цялост и да окажем пълно съдействие на МВР и „Гранична полиция“ по охраната на държавната граница“. Това заяви министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. пред журналисти в Благоевград днес, 25 февруари.

Министър Ненчев и началникът на отбраната генерал- лейтенант Константин Попов посетиха военно формирование 26 400 в Благоевград. Двамата проведоха среща с личния състав и командира на военното формирование подполковник Иван Иванов. На срещите присъстваха и заместник-председателят на Народното събрание Иван Иванов и Борис Станимиров, заместник-председател на парламентарната Комисия по външна политика. Посещението е във връзка с промените, които Народното събрание прие на второ четене днес и които предвиждат Българската армия да се включи в охраната на държавната граница.

На този етап военнослужещи от военните формирования в Благоевград, Смолян и Белене ще участват в дейностите по границата. „Водещи в опазването на държавната граница остават МВР и „Гранична полиция“, каза министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в отговор на въпрос на журналисти. „Когато от нас бъде поискано, ще откликнем с необходимите ресурси, техника и личен състав, за да подкрепим усилията на МВР.

Имам готовност да подпиша заповед, с която да възложа ангажимента на началника на отбраната, командира на Съвместното командване на силите, службите „Военна полиция“, „Военна информация“, Военновъздушните сили или Военномедицинска академия - да предприемат всички действия, които е необходимо, когато се нарушават законите, които регламентират охраната на българската граница“, заяви министър Ненчев. Предстои в Министерски съвет да бъде представен финансов разчет за осигуряване на дейностите по границата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1275 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
8

2016.02.27 | 00:15

4
Вълната идва!
шамшала

2016.02.27 | 00:15

3
И без това не можете да опазите и една кошара с овце,по -добре пригответе самолети и като ни налазят маймуните-директно в Германия,при травестита Меркел !
mein kampf

2016.02.27 | 00:15

2
Ненчев, Анално податлива , безхаберна курво, марш от поста веднага, плешив некадърен изрод, кой те направи теб Военен министър некадърнико мръсен, лицемер долен. Видя се в малко власт, и взе да ,,помагаш''....на теб кой да помогне неграмотно изчадие от ада, срам си за семейството си, за децата си, за правителството, за новините, дори за сайта, ......ти си една срамна статистика. Избивай си комплексите с курвите в кабинета........ ти си една духовна проститутка, и политическо недоразумение.

2016.02.27 | 00:15

1
Оставка Ненчев майка ти да еб* селска земеделска

Добави коментар

Водещи новини