Политолог: Ако пет пъти ви кажат, че ще убият някого, на шестия не вярвате

  • 22 февруари 2016 19:43

  • 1704
  • 0
Политолог: Ако пет пъти ви кажат, че ще убият някого, на шестия не вярвате
©

Расте напрежението между България и Турция. Така социологът Андрей Райчев коментира в предаването "Още от деня" по БНТ заплахата за убийство срещу депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Пеевски е част от историята Местан-Доган. Тази история много раздразни Турция, тя се активизира. Стигна се дотам турски държавници да звънят посред нощ на български държавници. Това е прецедент в Европа. Различията между Местан и Доган бяха по въпроса Турция ли ръководи ДПС – нещо, с което България не може да се съгласи. Има и нарастващ брой сведения от различни места, че турските власти са натискали български депутати от ДПС да подкрепят новата партия на Местан, посочи Райчев.

По думите на политолога Димитър Димитров, ако има нещо успокоително в появилите се днес информации за заплахи за убийство на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, то е, че двамата не за първи път са заплашвани. Обикновено такива съобщения идват, за да нагнетят напрежението. Но нашите граници за чувствителност са много напомпани – ако пет пъти ви кажат, че ще убият някого, а това не се случва, на шестия път не вярвате, коментира Димитров.

По наш министър-председател не си спомням да се е стреляло, по наш представител на политическия елит също. Имаше един подобен случай – с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, но там стрелба нямаше, добави Андрей Райчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1704 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини