Кадиев: В новия проект няма да влязат познати лица от политиката

  • 15 февруари 2016 13:59

  • 1350
  • 1
Кадиев: В новия проект няма да влязат познати лица от политиката
© Булфото

Правя нов политически проект, защото не искам някой ден нашето поколение да е последното, което изпраща децата си в чужбина и закрива държавата. Това каза пред БНР Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

През почивните дни бившият депутат от БСП обяви на личната си страница във Фейсбук, че заедно с група съмишленици ще даде началото на свой политически проект. Очаква се официално това да стане утре.

Кадиев е категоричен, че трябва да се даде ново начало на всичко в държавата: "Кръпките вече не помагат, реформите са неуспешни, една след друга. Историческите компромиси доубиха държавата и според мен както една къща, която е мухлясала цялата не може просто да я минете с една боя отгоре, трябва да изградим всичко отначало. Всички институции, моралът, цялото общество, всичко камък по камък и тухла по тухла. Няма да е лесно, нито ще стане за 1, 2, 3 или 5 години, но силно се надявам да дадем началото на този процес".

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в обясни, че в новия проект няма да влязат познатите до момента лица от политиката: "Нямам желание да привличаме хора, които носят след себе си шлейф от икономически и политически зависимости и гледат на политиката като най-добрия бизнес в държавата".

Той прогнозира предсрочни парламентарни избори преди президентския вот.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.15 | 23:57

1
Последният да изключи осветлението!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини