Скандал между Георги Кадиев и Красимир Велчев в парламента (видео)

  • 22 януари 2016 11:50

  • 2820
  • 2
Скандал между Георги Кадиев и Красимир Велчев в парламента (видео)
©

Скандал се разигра по време на днешното обсъждане на първо четене на законопроекти за промени в Кодекса на труда.

Независимият депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в направи предложение за увеличаване на платения годишен отпуск от 20 на 25 дни. Той заяви, че основният мотив за предложението му е намаляване на стреса на работното място.

От трибуната независимият депутат Велизар Енчев подкрепи предложението и го определи като позитивен парадокс – работодател да предлага нещо, което е в интерес на работниците.

След това на трибуната се качи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. Не мога да не реагирам на думите, че г-н Кадиев е работодател. Явно и Вие сте били работник някога, колкото той е работодател, обърна се Велчев към Енчев. Това е все едно да кажете, че човек, който притежава фотоволтаици и получава няколко милиона на месец, е работодател, защото има трима пазачи на фотоволтаичния парк. Ние не говорим за лъжеработодатели. Питайте го г-н Кадиев колко хора има и какви са – балдъзата, дъщерята, зетя – на такива е работодател. И има няколко милиона годишен приход от продажба на ток, заяви още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Г-н Велчев, надявам се, че когато говорите от тази трибуна, ще казвате истини, а не лъжи, каза в отговор Кадиев. Ситуацията в залата не предполага нормални условия за работа, защото г-н Велчев се държа изключително просташки и изрече един куп лъжи, обърна се депутатът към председателя на парламента Цецка Цачева, която призова за ред в залата. Аз съм собственик на компания, в която работят 30 души. Тя се занимава с макроикономически анализи. Създал съм условия 30-35-годишни хора да останат тук, да раждат деца и да плащат данъци в България. А вие ми обяснявате за фотовотаици и за пазачи, каквито изобщо нямам, и какъв работодател съм бил аз. Вие ли ще ми давате оценка? Всеки месец плащаме заплати и осигуровки. Не съм се скрил зад офшорки. Да ми правите такива квалификации, не е във вашия стил, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2820 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.22 | 17:46

2
EDIN PARLAMENT EDNA PARTIA [ S P V ] SLUTCHAINO POPADNALI VUV VLASTTA

2016.01.22 | 16:24

1
aaa, ne sa sluchaino tam. Postaveni sa, za da razrushavat Maika Bulgaria! Predateli!

Добави коментар

Водещи новини