Валерия Велева: Не знам как Кунева ще седи спокойно на креслото, в което е седял Иван Вазов

Стана ясно, че с фалшифициране на подписи се печелят избори, това е седмицата в едно изречение, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност в ефира на бТВ.

Имаме тотален срив в РБ, виждаме публичните им вражди и омерзение. Избирателят и публиката са омерзени, защото се видя как се правят избори на длъжностни лица, каза журналистката Валерия Велева. Не знам как Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще седне в креслото, в което е седял Иван Вазов. Не мога да си представя как всички от РБ започнаха да си изкарват кирливите ризи. След като те питаят тази омраза как ще искат електоралната любов, продължи тя.

По отношение на номинацията на Ирина Бокова ще кажа, че тя е номинирана от правителството на Орешарски, тя е препотвърдена юли месец миналата година. Имаше решение да се рекламира нейната кандидатура, загубиха се няколко месеца, а имаше готов план за подкрепата й. Виждаме изключително негативна кампания срещу Бокова, категорична е Велева.

Ирина Бокова е добър дипломат. Не трябва да влизаме в темата комунизъм, антикомунизъм. Ако България има шанс за генерален секретар в ООН, то е безумие да не я подкрепим, смята Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Играта с комунизъм-антикомунизъм е само и единствено за собствени облаги. Започна да се говори и за номинация на Ангела Меркел за поста, трябва да затворим страницата на комунизма, за да продължим напред, каза Капон.

Нямаше тази лоша кампания, когато Бокова беше кандидат за ЮНЕСКО. Може би се търси място на г-н Плевнелиев в европейските структури, все повече се струва, че има договорка, в която играе Николай Младенов, за да вземе пост в ООН, смята журналистката.

Не знам защо хората от власта са в миналото с тези СМС-и, има мобилни приложения, които излизат безплатно, посъветва ги Капон. Притеснява ме, че хора, които толкова много говореха за съдебна реформа, допуснаха да взимат модела на Орешарски с гласуването в парламента и избирането на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, възмути се политикът. В момента хората чакат пенсия, за да помагат на младите в страната. Видяхте ли как смелите разпитваха премиера в Лондон, запита се тя. Избирането на Кунева е договорка, тя не е компетентна, това ще се отрази и г-н Бойко Борисов носи цялата отговорност.

РБ влязоха в управлението с големи думи за реформи, не виждаме какво реформаторско има в тях, каза Валерия Велева.

Коментари

 1. 2016.02.12 | 13:41
  Не мислете пачата Куневица. Бойко здраво го насраха в чужбина.. Там хората са будни и независими не са като платените местни интелигентни протестери. Разбирате ли Българи има надежда но е зад граница !!!
  1. 2016.02.08 | 19:48
   За ваше сведение слушах пресконференцията лайнопръскачката ви беше много посредствена.
 2. 2016.02.12 | 13:40
  Тази е една от най гнусните политически проститутки! Творение на Агент Сава и Агент Гоце!
 3. 2016.02.12 | 13:40
  Мадам В /парцала на доган/ до кога ще си "верва", че е нещо повече от скапан боклук?????
 4. 2016.02.12 | 13:40
  А, тая дърта к.у.р.в.а. се появи да обсъжда другата дърта к.у.р.в.а. ))))
 5. 2016.02.08 | 23:15
  ще седи и то как, тва е гьонсурат бе..
 6. 2016.02.08 | 23:14
  другарко капон - ти влезе в политикат с подкрепата на червените боклуци, нормално е да го защитаваш
  1. 2016.02.07 | 20:09
   Ах ти, неграмотен дърт вампир Гицка!
 7. 2016.02.08 | 23:14
  Права е.Кунева е нагаждачка и какво ще свърши не е ясно.Само ще се загуби технологично време през което можеше да се приемат важни промени в образованието до идващата учебна година.То вече ученици не остана ха от раздори и простотии заради този Парламент ,децата ни учат вече средно в други държави,други не се раждат защото не виждат младите семейста смисъл от нашето образование и перспективи за тях. А бяхме една от образованите държави до 1997г. ,виждате ли че сами неможе да се управим ,пак ще дойде някой над главите ни ,я чичо Сам ,я бай Иван,като ни е толкова пипето е така ще си затриваме държавата. ще осакатяваме децата си интелектоално.
 8. 2016.02.08 | 23:14
  Това изказване на Велева срива уважението, което имах към нея.
 9. 2016.02.08 | 23:13
  Варелка,Варелка! И аз се чудя : как може мисирка да е образователен министър!
 10. 2016.02.08 | 19:56
  Капон дори и да фалшифицира подписи си остава една празна мелница.
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет