Румен Петков: Трябваше да се намери друго и силно решение за МОН

  • 05 февруари 2016 17:31

  • 1877
  • 1
Румен Петков: Трябваше да се намери друго и силно решение за МОН
© Булфото (архив)

Образованието е изключително важна материя и трябваше да се намери друго и силно решение за МОН.

Така зам.-председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира в ефира на БНР избора на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за ресорен министър. „Нашите притеснения идват от това, че имаме един изведен приоритет – борба с корупцията, където сме доникъде. Ние още нямаме варианта на законопроект, който г-жа Кунева ще внесе, при положение че ние от АБВ сме предоставили сериозна експертиза и сериозни предложения, конкретни текстове. Не може да не сме свършили едното и да тръгнем, със същия човек в една друга, много дълбока тема“. Независимо от това обаче кой оглавява Министерството на образованието, АБВ остава на позиция в готовност да дискутира политики в сектора, добави Петков.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е категоричен, че настоящата политическа реалност изисква ГЕРБ да хармонизира отношенията си, да покаже воля и способност да води диалог в името на определени политики и на тяхната реализация. Иначе първият разрив в държавното управление е неоспорим факт - в т. нар. Реформаторски блок или остатъците от него, коментира още Петков. По въпроса за хипотезата за излизане на АБВ от властта, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отново подчерта, че партията даде подкрепата си за правителството на базата на програмната декларация. „Когато видим неспособност на министър-председателя и на правителството, като цяло на мнозинството, да реализира тази политика, с която ние сме се ангажирали, разбира се, че нямаме място в управлението“. В този ред Петков отправи критика към работата на управлението в редица сектори - в сферата на отбраната и на външните работи. „Има неща, които минават границата на здравия разум. Има един определен критичен минимум, който нашите избиратели могат да понесат. Ние сме в това Народно събрание с определен мандат и ще се съобразим с него, независимо какво ще коства това“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в определи като национално предателство неактивната работа по издигането на кандидатурата на Ирина Бокова. „Обясненията на министър-председателя, че, видите ли, другите щели да се изморят, на спортен език - значи този човек много тежко бърка дипломацията и спорта. Това са неща, които са доста различни жанрове“. Зам.-председателят на АБВ заяви, че партията разполага с информация, че активно се работи срещу кандидатурата на Бокова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1877 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Учителка

2016.02.07 | 16:58

1
Ами трябва друго решение за МОН, целия народ го знае но как да го направим Г-Н ПЕТКОВ ??? Кажете как ? Как да оправим тази несправедливост, простотия и тъпотия която сътвориха вашите колеги.

Добави коментар

Водещи новини