Цветанов призова Радан да каже как ще гласува на предстоящия вот на недоверие

  • 25 януари 2016 13:28

  • 1367
  • 2
Цветанов призова Радан да каже как ще гласува на предстоящия вот на недоверие
© Булфото

Предизвикателствата за 2016 година ще бъдат запазване на стабилността на правителството и на икономическия растеж, както и развитието на регионите. Това заяви пред журналисти в Сливен председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той бе участник в конференцията "Насилието над жените: да отворим очи и нарушим мълчанието", организирана от евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел. По-късно Цветанов се срещна с активисти на ГЕРБ в областта, за да обсъдят и анализират резултатите от местните избори.

Цветанов изрази удовлетворение от резултатите на местните избори в областта,в които ГЕРБ спечели всички кметски места в четирите общини. Той посочи, че е особено доволен от избора в Котленско, считан за бастион на ДПС.
Заместник-председателят на ГЕРБ допълни, че за партийното ръководство срещите с местните структура са важни, като сега ще бъдат направени предложения за промени в изборния кодекс. Реалните промени трябвало да бъдат направени до май.

Помолен да коментира отношенията на ГЕРБ с Реформаторския блок и предстоящия вот на недоверие към правителството, Цветанов заяви, че има деликатни отношения в самия РБ, който му напомнят на много бурно италианско семейство. Той допълни, че двете парламентарни групи работят на принципна основа и имат подписано споразумение. Цветанов призова Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да обясни как ще гласува той самият, след като е обявил, че е в опозиция. По думите му, ако Кънев подкрепи здравните реформи на министър Москов, то това са политически абсурди.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1367 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.02.01 | 10:10

2
Цвъцко да си извади пръста от д-то ,да го лизне и да види от къде духа вятъра ! Ако е западен Рада ще гласува за ГРОБ !Ако е източен ,Рада ще гласува пак за ГРОБ !

2016.02.01 | 10:10

1
Цвък,винаги съм се питал ти по-прост ли си или по-нагъл? Или и двете "най"?

Добави коментар

Водещи новини