Кадиев: 5 почивни дни в повече ще увеличат работоспособността

  • 23 януари 2016 08:30

  • 1527
  • 2
Кадиев: 5 почивни дни в повече ще увеличат работоспособността
© Булфото (архив)

Ясно е, че работодателите ще се обявят срещу идеята за 25 почивни дни. Аз съм убеден, че по-голямата почивка ще повиши работоспособността и ще намали стреса.

Това каза в предаването "Събуди" по Нова телевизия независимият депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Заедно с него гост беше и колегата му от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров. Двамата коментираха темата за увеличаването на годишния платен отпуск. С 5 дни в повече няма да преборите стреса. Тази идея е популистка и опасна. В България хората взимат отпуска, за да отидат да работят допълнително и да вземат допълнителни доходи, даде пример Байрактаров. Аз защитавам интересите на работниците. Такива отпуски има в 11 държави от ЕС. В социалната политика трябват много мерки. Това го признаха и от министерството. На мен акъла ми стига за тази мярка и аз съм сигурен, че тя ще работи. Тези мерки трябва да се предлагат в закони, а не да се посочват, защити се Кадиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1527 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1234

2016.01.24 | 23:11

2
пак ли ти бе помияр с тези елени.хора ходете на елените.добре плащат ,квартирите са добри
ВАЖНО!

2016.01.23 | 14:43

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини