Филип Попов към Байрактаров: Правена ли ви е ваксина за бяс? (видео)

  • 05 февруари 2016 11:56

  • 2253
  • 1
Филип Попов към Байрактаров: Правена ли ви е ваксина за бяс? (видео)
©

По време на дебата за ваксините в Народното събрание червеният депутат Филип Попов попита Димитър Байрактаров от Патриотичният фронт дали му е правена ваксина срещу бяс. На свой ред Байрактаров му отговори: Прост човек и силен вятър спиране нямат!

"Чудя се защо липсва стенограмата от заседанието на Комисията по здравеопазване в НС за ваксините. Тя щеше да даде спокойствие на хората. Тези ваксини не са забранени. Ако министърът беше постъпил като обикновен администратор, спазвайки буквата на закона, той щеше да вкара стотици хиляди родители в положението да не получават детски помощи. Това също не се казва на хората. Държа да подчертая, всеки месец членовете на Комисия по здравеопазване могат да зададат тези въпроси, но те не го направиха, а изрично ги изчакахме", заяви Байрактаров от трибуната в Парламента.

В реплика към него депутатката от ГЕРБ Даниела Дариткова заяви, че стенограмата е качена на страницата на Комисията по здравеопазване и информация не се крие. "Когато има затруднение от страна на родителите да водят децата си на профилактични прегледи - те получават бележка и си получават помощите", отсече тя.

Той отговори и на Дариткова, че компютърната му грамотност е по-висока от нейната. "Тази стенограма липсваше днес към 10 часа на страницата на Комисията", отесече още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2253 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
366

2016.02.06 | 22:12

1
Как се постъпва с бясно куче: умъртвява се! Така и тоя и неговите от НФСБ нямат нужда от ваксина, а от ..... (като кучето), защото са опасни (за България).

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини