Трябва ли да продължим да имитираме охрана на нашето въздушно пространство, чуди се Байрактаров

  • 14 януари 2016 10:24

  • 928
  • 2
Трябва ли да продължим да имитираме охрана на нашето въздушно пространство, чуди се Байрактаров
© novini.bg

„Трябва ли да продължим да имитираме охрана на нашето въздушно пространство с тази морално остаряла бойна техника“, чуди се депутатът от ПФ Димитър Байрактаров

„Много можем да говорим колеги, много неща можем да кажем. Някои не само сме се клели и охранявали военно-въздушното пространство на България, но и сме участвали в свалянето на вражески самолети. Това е една друга тема. Въпросът е друг. Чухме много приказки, но не чухме предложения за решения. Да, тежко е днес, когато в ушите ти кънтят думите: „Велик е нашият войник“, да вземеш такова решение“, заяви по в парламента Димитър Байрактаров.

Той попита къде са били през годините всичките тези говорещи, когато са съсипали военното летище и базата около Равнец. „Когато цялата база на нашата армия се разграбваше от циганските набези и изчезваше пред очите ни. Всичките тези, които сега ги чувате да се изказват, безучастно мълчаха. Това са реалностите. Някой тук се опита да задава въпроси колко щяло да струва. Следва по-актуалният въпрос, а до ден днешен ефективно ли се охраняваше въздушното пространство на България с няколкото раздрънкани самолета? Трябва ли да продължим да имитираме охрана на нашето въздушно пространство с тази морално остаряла бойна техника?“, заяви Байрактаров. Той попита какво ще струва, ако се влезе в риториката на говорящите отляво и от „независимите, от които нищо не зависи“. Байрактаров помоли министър Николай Ненчев, който присъства в залата да даде повече информация и определи всичко останало като демагогия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въпрос

2016.02.03 | 15:26

2
По скоро народа се пита “Трябва ли найстина да продължавате да имитирате УПРАВЛЕНИЕ на България ?“ Не е ли по добре да плащаме на някой друг да го прави вместо Вас ? Скъпи български политици за НИЩО не ставате .

2016.02.03 | 15:26

1
Байрактаров ,Байрактаров ,по добре попитай има ли какво да се защитава ! Разграден двор и порутена къща ,няма какво да се защитава !Само си чешате езиците !Излишни сте !

Добави коментар

Водещи новини