Министри ще отговарят на депутатски въпроси днес

  • 22 януари 2016 07:18

  • 878
  • 0
Министри ще отговарят на депутатски въпроси днес
©

Днес в парламента ще разясни либерализацията на пазара на електроенергия у нас министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя ще вземе първа участие в петъчния парламентарен контрол.

На депутатски въпроси ще отговарят още министърът на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва, министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Депутатите викат спешно и здравния министър Петър Москов, който да обясни скандала с ваксините.

Още вчера народните представители от БСП и ДПС заявиха, че ще инициират вот на недоверие срещу правителството заради цялостната политика на Москов в сферата на здравеопазването, но не конкретно заради становището на прокуратурата за ваксините. Москов от своя страна заяви, че не го интересува планирания вот, но се надява спекулациите с ваксините да престанат, защото всяват паника сред родителите.

Очаква се да стане ясно и дали други партии от опозицията ще подкрепят вота.

Преди това парламентът ще започне работа с гласуване на първо четене на промените в Кодекса на труда.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
878 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини