Хасан Адемов отговори на Иван Костов: В ДПС лидерът се ражда

  • 20 януари 2016 08:08

  • 3299
  • 1
Хасан Адемов отговори на Иван Костов: В ДПС лидерът се ражда
©

Лидер на ДПС е нашият почетен председател, тъй като, според нас лидерите се раждат, а председателите изпълняват оперативната дейност. Това каза Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПС и бивш социален министър в ефира на БТВ.

Въпросът е дали политиката, водена от предишното ръководство, отразяваше интересите на избирателите, каза той. Начинът на вземане на решения през последните 2 години беше едноличен, разкри той.

"В ДПС тече оздравителен процес, полагат се усилия да се върнем към изконните ценности от 90-те години. Всеки има право да изрази волята си в ДПС, но начинът на вземане на решения трябва да е свързан с предварителна дискусия, а след това председателят да обобщи. Не трябва да излизаме от рамките на добрите взаимоотношения", каза Адемов.

Прелюбопитен е фактът, че уважаваният от мен г-н Костов се упражнява на тема ДПС, а нищо не казва нито за РБ, нито за бутиковата си партия ДСБ. Нищо не казва защо огромната десница се превърна в бутикова партия и какво означава разкраченото положение на реформаторите сега. ДПС винаги е решавала своите проблеми в рамките на самата партия, имаме своите механизми, избиратели и идейна основа и прогнозите на Костов няма да се сбъднат, убеден е Адемов.

Припомняме, че вчера Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - прогнозира пред БТВ че гласовете за ДПС ще падат с по 1/3 на следващите и по-следващите избори.

В областта на социалната сфера се води възможната политика, но това не означава, че гражданите са доволни. Голяма част от социалните плащания бяха замразени с бюджета за тази година, а очакванията на българските граждани са много по-големи, смята Адемов. Министър Калфин го оценяват премиера и гражданите, аз работя добре с него, но това не означава, че нямам бележки, каза той.

Вотът на недоверие е една форма на диалог, каза го и министър-председателят, посочи Адемов. Не бил изключен и вот за цялостната политика на кабинета, повече били темите, но вот при всички положения щяло да има.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3299 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.28 | 10:23

1
А как го изродихте Делян Пеевски като ви прави месечна финансова инжекция айде стига сте ни заблуждавали!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини