Адемов: ДПС няма да подкрепи Русинова, правителството застрашава стабилността на страната

  • 18 май 2016 09:58

  • 2062
  • 3
Адемов: ДПС няма да подкрепи Русинова, правителството застрашава стабилността на страната
© Булфото

ДПС няма да подкрепи предложения социален министър и програма. Правителството е силно зависимо и вместо да генерира стабилност, то застрашава правовия ред в страната. Това заяви депутатът от ДПС Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от трибуната в НС.

„Отделнитете министри носят отговорност, приложното поле на дейността на социалното министерство обхваща още преди раждането и след смъртта на човека. Предизвикателствата са в няколко направления – с министерство на финансите, всички бюджетни проблеми, взаимоотношенията с министерство на здравеопазването – там контактът също е много труден. Не е решен проблемът с медицинската експертиза за оценка на трудоспособността. Предизвикателствата са и с работата с министерство на икономиката“, каза още той.

Много важна е демографската политика. Страната ни е приела две стратегии. Демографската политика е хоризонтална политика, тя е в основата на всички останали политики. Демографските дисбаланси ще оказват все по-голям натиск върху публичните финанси.

Последвайте канала на

Калина Христова
2062 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин Василев

2016.05.25 | 09:37

3
Ами кого ще подкрепите бе шушони.
Mi6o

2016.05.25 | 09:37

2
Тоя за какви демографски дисбаланси намеква - тия политикаджии нямат ли си друга работа освен да се заяждат с изстрадалия народ!

2016.05.25 | 09:37

1
няма да подкрепите, защото целите дестабилизация, вие сте вредни за България

Добави коментар

Водещи новини